Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keuruun Blues Happy Bear Investment
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kotilainen rent richting de bal. Honkanen is nu in balbezit. Honkanen met een sublieme pass. Visanen rent richting de bal. Visanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ilmanen heeft problemen om de bal te vangen. Varpukari met een sublieme pass. Mäkikytö bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemppainen onderschept slim de pass. Kemppainen draait met de bal, schiet en ... Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Tissari met een sublieme pass. Lagerbom heeft problemen om de bal te vangen. Visanen is nu in balbezit. Visanen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Varpukari heeft problemen om de bal te vangen. Valpas is nu in balbezit. Honkanen is nu in balbezit. Visanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Visanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lagerbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerbom geeft de bal voor. Varpukari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Visanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Visanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 34%, Happy Bear Investment 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Keuruun Blues - Happy Bear Investment 0:0

62e minuut.
Harakainen rent richting de bal. Harakainen passt de bal in één keer door. Kemppainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varpukari bereikt de bal nog maar net als eerste. Varpukari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lagerbom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arponen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkanen geeft de bal voor. Pirttiluoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Visanen is nu in balbezit. Visanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - Happy Bear Investment 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 44%, Happy Bear Investment 56%.
Keuruun Blues - Happy Bear Investment 1:0