Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivistö FC90min
Oletus-setti Tactiek Tikitaka
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 35.8
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen solide


16e minuut.
Laiho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Räisäläinen met een snelle inworp. Koppinen rent richting de bal. Koppinen geeft de bal voor. Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laiho probeert de bal aan de voet te houden. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen onderschept slim de pass. Koppinen speelt de bal door. Välisuo rent richting de bal. Välisuo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepez geeft de bal voor. Daar is Devlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Atkinson rent richting de bal. Koppinen onderschept slim de pass. Välisuo rent richting de bal. Välisuo schiet op doel. Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen speelt de bal door. Yepez is nu in balbezit. Yepez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Amaral geeft een lange en hoge pass. Yepez kopt de bal weg. Devlin is nu in balbezit. Välisuo verovert de bal door een tackle van achteren. Välisuo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen geeft een lange en hoge pass. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo draait met de bal, schiet en ... Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - FC90min 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivistö 77%, FC90min 23%.
FC Kivistö - FC90min 0:1

46e minuut.
Vesama bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Välisuo de bal. Koppinen rent richting de bal. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Koppinen speelt de bal door. Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo schiet op doel. Laiho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - FC90min 0:2

54e minuut.
Koppinen is nu in balbezit. Atkinson is nu in balbezit. Yepez probeert naar een medespeler te passen. Välisuo rent richting de bal. Välisuo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Domecki verovert de bal door een tackle van achteren. Domecki geeft een lange en hoge pass. Amaral kopt de bal weg. Yepez rent richting de bal. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Gombrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalosz rent richting de bal. Met opzet legt Domecki zijn tegenspeler op de grond. Kalosz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalosz kan niet meer verder spelen. Vilppola komt het veld opgelopen. Ylilä met een snel genomen vrije trap. Välisuo rent richting de bal. Välisuo passt de bal in één keer door. Yepez rent richting de bal. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gombrowicz onderschept slim de pass. van Hanegem probeert naar een medespeler te passen. Fede met een sublieme pass. van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ylilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylilä passt de bal in één keer door. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen onderschept slim de pass. Koppinen passt de bal in één keer door. Välisuo rent richting de bal. Välisuo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen begaat een overtreding. Koppinen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivistö 66%, FC90min 34%.
FC Kivistö - FC90min 0:2