Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Rovaniemi FC RisingForce
433 Tactiek Finaaliin asti
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Palmunen is nu in balbezit. Palmunen geeft een lange en hoge pass. Daar is Salonkangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Väisälä speelt de bal door. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki passt de bal in één keer door. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tapanainen rent richting de bal. Tarkkala verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkkala passt de bal in één keer door. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Salonkangas is nu in balbezit. Koskivirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskivirta passt de bal zonder na te denken. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Palmunen met een sublieme pass. Tarkkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskivirta probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel. Kasiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Virsu rent richting de bal. Koskivirta verovert de bal door een tackle van achteren. Koskivirta speelt de bal door. Tarkkala is nu in balbezit. Tarkkala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Virsu speelt de bal door. Terva-aho probeert naar een medespeler te passen. Gotinha rent richting de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ... Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 1:0

20e minuut.
Salonkangas probeert naar een medespeler te passen. Terva-aho probeert naar een medespeler te passen. Kilponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilponen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Koskivirta probeert de bal met de borst te controleren. Virsu speelt de bal door. Koskivirta probeert naar een medespeler te passen. Tarkkala heeft problemen om de bal te vangen. Tarkkala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Väisälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Väisälä geeft de bal voor. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Kasiarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 1:1

33e minuut.
Salonkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman onderschept slim de pass. Friman probeert naar een medespeler te passen. Tarkkala is nu in balbezit. Tarkkala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tarkkala geeft een lange en hoge pass. Koskivirta is nu in balbezit. Koskivirta passt de bal zonder na te denken. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Terva-aho de bal. Koskivirta rent richting de bal. Koskivirta passt de bal in één keer door. Aromäki heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Friman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koskivirta geeft de bal voor. Gotinha kopt de bal weg. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 66%, FC RisingForce 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 1:1

48e minuut.
Palmunen geeft een lange en hoge pass. Perttilä is nu in balbezit. Perttilä geeft de bal voor. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki passt de bal met de wreef. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 1:2

55e minuut.
Tapanainen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perttilä met een snelle inworp. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Niittyvirta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friman met een snelle inworp. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala haalt uit met een fantastische trap. Kasiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niittyvirta rent richting de bal. Tarkkala verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkkala haalt uit met een fantastische trap. Kasiarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 1:3

62e minuut.
Aromäki is nu in balbezit. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapanainen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aromäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Aromäki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Koskivirta probeert naar een medespeler te passen. Friman bereikt de bal nog maar net als eerste. Friman geeft de bal voor. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel. Kasiarz bokst de bal weg.

75e minuut.
Kasiarz geeft een hoge lob. Tapanainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmunen kopt de bal weg. Tarkkala is nu in balbezit. Tarkkala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kilponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmunen onderschept slim de pass. Palmunen speelt de bal door. Tarkkala is nu in balbezit. Tarkkala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gotinha rent richting de bal. Palmunen rent richting de bal. Gotinha onderschept slim de pass. Gotinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 73%, FC RisingForce 27%.
CF Real Rovaniemi - FC RisingForce 2:3