Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskisten Yritys Keuruun Blues
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Tarkiainen is nu in balbezit. Ilmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkiainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarkiainen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ilmanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Louhi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Salokunnas de bal. Honkanen kopt de bal weg. Visanen rent richting de bal. Visanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskisten Yritys - Keuruun Blues 0:1

23e minuut.
Honkanen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Visanen de bal. Met opzet legt Tarkiainen zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tarkiainen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tarkiainen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Visanen is nu in balbezit. Salokunnas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Visanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Honkanen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jokisalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskisten Yritys - Keuruun Blues 0:2

33e minuut.
Arponen verovert de bal door een tackle van achteren. Arponen speelt de bal door. Mäkikytö rent richting de bal. Lehkonen rent richting de bal. Lehkonen haalt uit met een fantastische trap. Pernu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Pyrhönen geeft een hoge lob. Härkölä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkikytö legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Härkölä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lehkonen neemt zijn aanloop. Paal! Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskisten Yritys - Keuruun Blues 1:2

40e minuut.
Väntsi verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrhönen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyrhönen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskisten Yritys 52%, Keuruun Blues 48%.
Kaskisten Yritys - Keuruun Blues 1:2

48e minuut.
Kamppuri met een sublieme pass. Pyrhönen rent richting de bal. Pyrhönen probeert naar een medespeler te passen. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskisten Yritys 48%, Keuruun Blues 52%.
Kaskisten Yritys - Keuruun Blues 1:2