Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:03
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.02
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20982
FC RisingForce FC Kivistö
Finaaliin asti Tactiek Oletus-setti
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.9 gemiddelde waardering 40.7
very good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


16e minuut.
van Hanegem passt de bal zonder na te denken. Vuopio is nu in balbezit. Vuopio speelt de bal door. Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman geeft de bal voor. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Kivistö 1:0

20e minuut.
Domecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäkiranta rent richting de bal. Mäkiranta geeft een hoge lob. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hannu rent richting de bal. Devlin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hannu raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurskainen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aromäki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laiho met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel. Atkinson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Kivistö 2:0

30e minuut.
Buitenspel voor Canova. Goede buitenspelval van de verdediging. Stenius neemt vlug de vrije trap. Aromäki kopt de bal weg. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Kivistö 3:0

33e minuut.
Hartman rent richting de bal. Hartman geeft de bal voor. Laiho speelt de bal door. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel. Kolbász bokst de bal weg.

35e minuut.
Stenius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hannu de bal. Hannu met een sublieme pass. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De Cremer geeft de bal voor. Vuopio rent richting de bal. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Kivistö 4:0

43e minuut.
Hourula geeft een lange en hoge pass. Canova met een sublieme pass. Vuopio met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 22%, FC Kivistö 78%.
FC RisingForce - FC Kivistö 4:0

48e minuut.
Hartman geeft een lange en hoge pass. Laiho heeft problemen om de bal te vangen. Laiho geeft de bal voor. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Vuopio verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio passt de bal in één keer door. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Kivistö 5:0

55e minuut.
Fede rent richting de bal. Hurskainen onderschept slim de pass. Hurskainen passt de bal in één keer door. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stenius geeft de bal voor. Hourula is nu in balbezit. Hourula geeft een hoge lob. Aromäki controleert de bal met de borst. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
van Hanegem is nu in balbezit. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki met een sublieme pass. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Atkinson onderschept slim de pass. Palojoki onderschept slim de pass. Palojoki passt de bal met de wreef. Hannu heeft problemen om de bal te vangen. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Domecki met een snelle inworp. Vuopio is nu in balbezit. Gombrowicz begaat een overtreding. Gombrowicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Palojoki passt de bal met de wreef. Hartman heeft problemen om de bal te vangen. Hartman speelt de bal door. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hartman heeft problemen om de bal te vangen. De Cremer is nu in balbezit. Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman geeft een lange en hoge pass. Aromäki krijgt zijn hoofd ertegen. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hannu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Kivistö 6:0

81e minuut.
Vuopio met de inworp. Atkinson probeert naar een medespeler te passen. Hurskainen met een sublieme pass. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 24%, FC Kivistö 76%.
FC RisingForce - FC Kivistö 6:0