Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC90min CF Real Rovaniemi
Tikitaka Tactiek 433
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 34
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen matig
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Virsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Koppinen de bal. Koppinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - CF Real Rovaniemi 1:0

12e minuut.
Ylilä rent richting de bal. Harittu verovert de bal door een tackle van achteren. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages geeft de bal voor. Gotinha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Koppinen probeert naar een medespeler te passen. Tapanainen onderschept slim de pass. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo draait met de bal, schiet en ... Kasiarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - CF Real Rovaniemi 2:0

17e minuut.
Virsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen probeert naar een medespeler te passen. Yepez is nu in balbezit. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yepez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepez geeft een lange en hoge pass. Välisuo heeft problemen om de bal te vangen. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yepez passt de bal in één keer door. Välisuo rent richting de bal. Niittyvirta verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen schiet op doel. Kasiarz bokst de bal weg.

30e minuut.
Salonkangas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hepokorpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen passt de bal in één keer door. Koppinen rent richting de bal. Koppinen schiet op doel. Kasiarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Harittu is nu in balbezit. Vesama geeft een hoge lob. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo schiet op doel. Kasiarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - CF Real Rovaniemi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 26%, CF Real Rovaniemi 74%.
FC90min - CF Real Rovaniemi 3:0

52e minuut.
Niittyvirta kopt de bal weg. Inworp. Räisäläinen met de inworp. Koppinen rent richting de bal. Koppinen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Välisuo is nu in balbezit. Yepez speelt de bal door. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen schiet op doel. Kasiarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Tapanainen heeft problemen om de bal te vangen. Niittyvirta rent richting de bal. Välisuo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Välisuo krijgt een gele kaart. Niittyvirta raakt geblesseerd tijdens het duel. Tapanainen met een snel genomen vrije trap. Vesama kopt de bal weg. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - CF Real Rovaniemi 4:0

61e minuut.
Hepokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaral rent richting de bal. Amaral met een sublieme pass. Yepez is nu in balbezit. Yepez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lages passt de bal met de wreef. Ylivuori geeft de bal voor. Amaral kopt de bal weg. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hepokorpi is nu in balbezit. Hepokorpi geeft een lange en hoge pass. Tapanainen is nu in balbezit. Välisuo verovert de bal door een tackle van achteren. Välisuo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Koppinen met een sublieme pass. Keinänen rent richting de bal. Keinänen passt de bal zonder na te denken. Yepez is nu in balbezit. Yepez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Koppinen rent richting de bal. Niittyvirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen onderschept slim de pass. Koppinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 18%, CF Real Rovaniemi 82%.
FC90min - CF Real Rovaniemi 4:0