Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imatran Pyunik FC LUUSKAT
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Leskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmetvuori verovert de bal door een tackle van achteren. Salmetvuori probeert naar een medespeler te passen. Daar is Takkula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takkula haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Kuvaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuth is nu in balbezit. Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuth onderschept slim de pass. Ruuth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Leskinen is nu in balbezit. Salmetvuori verovert de bal door een tackle van achteren. Salmetvuori geeft de bal voor. Liukko bereikt de bal nog maar net als eerste. Liukko met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Kuvaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muurinaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Muurinaho met een sublieme pass. Takkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Takkula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhta geeft een hoge lob. Vuorenalusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenalusta schiet op doel. Leppäkorpi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Tiensyrjä kopt de bal weg. Kansanen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takkula. Takkula krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pajuranta heeft problemen om de bal te vangen. Vuorenalusta is nu in balbezit. Pajuranta begaat een overtreding. Vuorenalusta raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuvaja komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuvaja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuvaja passt de bal met de wreef. Vuorenalusta is nu in balbezit. Timola is nu in balbezit. Timola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Leskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmetvuori speelt de bal door. Muurinaho rent richting de bal. Vuorenalusta onderschept slim de pass. Vuorenalusta schiet op doel. Leppäkorpi bokst de bal weg.

44e minuut.
Timola probeert naar een medespeler te passen. Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski geeft de bal voor. Vuorenalusta is nu in balbezit. Vuorenalusta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC LUUSKAT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 44%, FC LUUSKAT 56%.
Imatran Pyunik - FC LUUSKAT 1:0

78e minuut.
Kapanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapanen geeft een hoge lob. Kuvaja heeft problemen om de bal te vangen. Ruuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Salmetvuori geeft de bal voor. Inworp. Leskinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Timola de bal. Timola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Savilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapanen met een sublieme pass. Takkula is nu in balbezit. Takkula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 56%, FC LUUSKAT 44%.
Imatran Pyunik - FC LUUSKAT 1:0