Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC90min Imatran Pyunik
4-2-3-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Huhta onderschept slim de pass. Huhta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Timola de bal onder controle te krijgen. Wilk is nu in balbezit. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta bokst de bal weg.

4e minuut.
Klungelig pakt Välisuo de bal. Välisuo draait met de bal, schiet en ... Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kuvaja rent richting de bal. Kuvaja met een sublieme pass. Karpiniak heeft problemen om de bal te vangen. Niva-aho is nu in balbezit. Niva-aho haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Välisuo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 1:0

9e minuut.
Huhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk speelt de bal door. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 2:0

14e minuut.
Niva-aho rent richting de bal. Karpiniak probeert naar een medespeler te passen. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 3:0

16e minuut.
Daar is Niva-aho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niva-aho passt de bal in één keer door. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 4:0

18e minuut.
Tiensyrjä is nu in balbezit. Välisuo verovert de bal door een tackle van achteren. Välisuo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Härkönen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 5:0

24e minuut.
Kansanen is nu in balbezit. Kansanen geeft een hoge lob. Vesama kopt de bal weg. Daar is Välisuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välisuo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Karpiniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Savilammi de bal. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 6:0

34e minuut.
Purontakanen heeft problemen om de bal te vangen. Vuorenalusta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Purontakanen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 7:0

35e minuut.
Keinänen passt de bal met de wreef. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo passt de bal met de wreef. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Savilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keinänen verovert de bal door een tackle van achteren. Tiensyrjä is nu in balbezit. Niva-aho onderschept slim de pass. Niva-aho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Keinänen met de inworp. Niva-aho is nu in balbezit. Niva-aho passt de bal met de wreef. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 10%, Imatran Pyunik 90%.
FC90min - Imatran Pyunik 7:0

53e minuut.
Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Keinänen de bal. Keinänen schiet op doel. Metsäranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 8:0

65e minuut.
Karpiniak kopt de bal weg. Wilk met een sublieme pass. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak geeft de bal voor. Välisuo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Härkönen heeft problemen om de bal te vangen. Karpiniak geeft de bal voor. Tiensyrjä onderschept slim de pass. Välisuo is nu in balbezit. Välisuo schiet op doel. Metsäranta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Keinänen met een snelle inworp. Niva-aho geeft een hoge lob. Välisuo probeert de bal met de borst te controleren. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Keinänen kopt de bal weg. Klungelig pakt Välisuo de bal. Niva-aho rent richting de bal. Välisuo rent richting de bal. Välisuo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 9:0

77e minuut.
Daar is Keinänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keinänen met een sublieme pass. Välisuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisuo haalt uit met een fantastische trap. Metsäranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC90min - Imatran Pyunik 10:0

82e minuut.
Keinänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Savilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niva-aho. Niva-aho krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purontakanen probeert naar een medespeler te passen. Välisuo rent richting de bal. Keinänen rent richting de bal. Keinänen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sarasalo probeert naar een medespeler te passen. Niva-aho rent richting de bal. Kuvaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niva-aho raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Niva-aho kan niet meer verder spelen. Ojaniemi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kansanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kansanen geeft een hoge lob. Leskinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vesama bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC90min 12%, Imatran Pyunik 88%.
FC90min - Imatran Pyunik 10:0