Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lahti FC RisingForce
Normal Tactiek Finaaliin asti
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.9 gemiddelde waardering 31.7
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Mild met een sublieme pass. Koskivirta geeft de bal voor. Friman probeert naar een medespeler te passen. Tarkkala heeft problemen om de bal te vangen. Tarkkala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Koskivirta verovert de bal door een tackle van achteren. Koskivirta speelt de bal door. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel. Palo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:1

17e minuut.
Uusikivi is nu in balbezit. Perttilä verovert de bal door een tackle van achteren. Perttilä met een sublieme pass. Tarkkala is nu in balbezit. Tarkkala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Saarenmäki heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki geeft een lange en hoge pass. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:2

29e minuut.
Perttilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Perttilä passt de bal zonder na te denken. Saarenmäki is nu in balbezit. Tarkkala verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkkala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Palo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:3

34e minuut.
Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki verovert de bal door een tackle van achteren. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Palo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:4

39e minuut.
Väisälä kan de bal niet met de borst controleren. Vuorenlahti is nu in balbezit. Väisälä begaat een overtreding. Väisälä krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Leppäkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppäkorpi geeft een hoge lob. Tarkkala met een sublieme pass. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti 71%, FC RisingForce 29%.
FC Lahti - FC RisingForce 0:5

48e minuut.
Palo trapt de bal weg van het doel. Palmunen kopt de bal weg. Peltovuori controleert de bal met de borst. Koskivirta verovert de bal door een tackle van achteren. Koskivirta geeft de bal voor. Palo bokst de bal weg.

53e minuut.
Väisälä rent richting de bal. Väisälä passt de bal in één keer door. Vuohela heeft problemen om de bal te vangen. Tarkkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkkala draait met de bal, schiet en ... Palo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:6

75e minuut.
Palmunen met een sublieme pass. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki passt de bal zonder na te denken. Tarkkala is nu in balbezit. Tarkkala schiet op doel. Palo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Koskivirta probeert naar een medespeler te passen. Tarkkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmunen probeert naar een medespeler te passen. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Palo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti - FC RisingForce 0:7

90e minuut.
Vouti rent richting de bal. Vouti geeft een hoge lob. Friman kopt de bal weg. Tarkkala rent richting de bal. Tarkkala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti 83%, FC RisingForce 17%.
FC Lahti - FC RisingForce 0:7