Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 18:02
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.02
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35074
FC RisingForce FC Lahti
Finaaliin asti Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Hurskainen rent richting de bal. Hurskainen passt de bal zonder na te denken. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. Palo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Klungelig pakt Jokinen de bal. Hurskainen rent richting de bal. Hurskainen geeft een lange en hoge pass. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Heinonen rent richting de bal. Hurskainen onderschept slim de pass. Hurskainen passt de bal in één keer door. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Palo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 1:0

13e minuut.
Palojoki passt de bal met de wreef. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ... Tanskala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 2:0

16e minuut.
Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu passt de bal met de wreef. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 3:0

22e minuut.
Palojoki is nu in balbezit. Aromäki is nu in balbezit. Palojoki is nu in balbezit. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palo trapt de bal weg van het doel. Hurskainen kopt de bal weg. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Mäkiranta probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu passt de bal zonder na te denken. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hannu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanskala verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio speelt de bal door. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 4:0

29e minuut.
Sipilä springt en kopt de bal. Hourula kopt de bal weg. Teeri controleert de bal met de borst. Heinonen rent richting de bal. Heinonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mäkiranta neemt vlug de vrije trap. Palojoki kopt de bal weg. Hannu is nu in balbezit. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 5:0

33e minuut.
Aromäki draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Tanskala de bal. Uusikivi met een sublieme pass. Klungelig pakt Aromäki de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Palo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 6:0

36e minuut.
Tanhua verovert de bal door een tackle van achteren. Tanhua probeert naar een medespeler te passen. Palojoki is nu in balbezit. Palojoki passt de bal met de wreef. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kuusiluoma geeft een lange en hoge pass. Peltovuori kopt de bal weg. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. Palo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 7:0

40e minuut.
Sipilä probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heinonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 22%, FC Lahti 78%.
FC RisingForce - FC Lahti 7:0

46e minuut.
Peltovuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki met een sublieme pass. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Palojoki rent richting de bal. Palojoki haalt uit met een fantastische trap. Hannu probeert de bal aan de voet te houden. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma speelt de bal door. Hannu rent richting de bal. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tanskala met een harde bal richting middenveld. Hurskainen kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 8:0

54e minuut.
Vuohela kopt de bal weg. Inworp. Tanhua met de inworp. Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusiluoma geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Tanskala trapt de bal weg. Vuohela heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mäkiranta kopt de bal weg. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saarenmäki de bal. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Palo bokst de bal weg.

68e minuut.
Vuopio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palojoki rent richting de bal. Palojoki passt de bal met de wreef. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Mäkiranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäkiranta passt de bal met de wreef. Vuopio met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 9:0

71e minuut.
Mäkiranta geeft een lange en hoge pass. Saarenmäki heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki rent richting de bal. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 10:0

74e minuut.
Inworp. Jokinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurskainen probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 11:0

75e minuut.
Daar is Sipilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipilä passt de bal met de wreef. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ... Paal! Vuopio rent richting de bal. Vuopio speelt de bal door. Klungelig pakt Hannu de bal. Hannu schiet op doel. Palo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 12:0

77e minuut.
Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu met een sublieme pass. Teeri heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio passt de bal zonder na te denken. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Palo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. Palo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aromäki rent richting de bal. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 13:0

84e minuut.
Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu is nu in balbezit. Hannu passt de bal met de wreef. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mäkiranta kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Palojoki met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki is nu in balbezit. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki is nu in balbezit. Palojoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 14:0

89e minuut.
Heinonen is nu in balbezit. Heinonen passt de bal met de wreef. Tanskala probeert de bal aan de voet te houden. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Lahti 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 15%, FC Lahti 85%.
FC RisingForce - FC Lahti 15:0