Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivistö Keuruun Blues
Oletus-setti Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 19.3
good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Fede geeft een hoge lob. Simopoulos kopt de bal weg. Mäkikytö heeft problemen om de bal te vangen. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel. Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Ilmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simopoulos onderschept slim de pass. Simopoulos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Canova de bal. Canova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gombrowicz geeft een hoge lob. Fede kan de bal niet met de borst controleren. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel. Louhi probeert de bal aan de voet te houden. Pernu bokst de bal weg.

20e minuut.
van Hanegem rent richting de bal. Fede is nu in balbezit. Fede speelt de bal door. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Canova heeft problemen om de bal te vangen. Ilmanen rent richting de bal. Canova onderschept slim de pass. Canova heeft problemen om de bal te vangen. Canova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Simopoulos probeert naar een medespeler te passen. Fede is nu in balbezit. Fede passt de bal met de wreef. Canova heeft problemen om de bal te vangen. Canova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Keuruun Blues 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivistö 36%, Keuruun Blues 64%.
FC Kivistö - Keuruun Blues 1:0

63e minuut.
De Cremer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guizzetti komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mäkikytö geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fede rent richting de bal. Fede geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
van Hanegem heeft problemen om de bal te vangen. van Hanegem speelt de bal door. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel. Suorsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Louhi probeert de bal aan de voet te houden. Canova is nu in balbezit. Mäkikytö rent richting de bal. Canova verovert de bal door een tackle van achteren. Canova schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem passt de bal zonder na te denken. Fede is nu in balbezit. Canova is nu in balbezit. Canova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivistö 25%, Keuruun Blues 75%.
FC Kivistö - Keuruun Blues 1:0