Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keuruun Blues FC Kivistö
Normal Tactiek Oletus-setti
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Visanen heeft problemen om de bal te vangen. Fede onderschept slim de pass. Fede speelt de bal door. Daar is Canova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canova schiet op doel. Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Fede probeert naar een medespeler te passen. van Hanegem is nu in balbezit. van Hanegem met een sublieme pass. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Simopoulos met een snelle inworp. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede passt de bal met de wreef. Simopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simopoulos geeft een lange en hoge pass. Pernu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Simopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korkeamäki de bal. Canova is nu in balbezit. Canova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 0:1

16e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Domecki geeft een hoge lob. Mäkikytö kan de bal niet met de borst controleren. Canova is nu in balbezit. Canova haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Korkeamäki rent richting de bal. van Hanegem verovert de bal door een tackle van achteren. van Hanegem geeft de bal voor. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ... Pernu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 0:2

21e minuut.
Canova is nu in balbezit. Canova schiet op doel. Mäkikytö is nu in balbezit. Fede verovert de bal door een tackle van achteren. Fede draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 0:3

23e minuut.
Simopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korkeamäki de bal. Gombrowicz speelt de bal door. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Arponen is nu in balbezit. Domecki onderschept slim de pass. Domecki speelt de bal door. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 0:4

27e minuut.
Inworp. Tuomioja met de inworp. Louhi is nu in balbezit. Fede onderschept slim de pass. Fede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canova krijgt zijn hoofd ertegen. Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen. Suorsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

36e minuut.
Kamppuri met een sublieme pass. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson passt de bal in één keer door. Canova is nu in balbezit. Canova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Ilmanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hanegem is nu in balbezit. Ilmanen maakt een afschuwelijke overtreding. Ilmanen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Visanen is nu in balbezit. Laiho verovert de bal door een tackle van achteren. Honkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Honkanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:4

45e minuut.
Fede draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Suorsa de bal onder controle te krijgen. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel. Pernu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 76%, FC Kivistö 24%.
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:5

57e minuut.
Simopoulos met de inworp. Fede is nu in balbezit. Louhi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fede is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fede neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:6

68e minuut.
Tuomioja geeft een lange en hoge pass. Daar is van Hanegem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem draait met de bal, schiet en ... Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:7

76e minuut.
Korkeamäki rent richting de bal. van Hanegem onderschept slim de pass. van Hanegem met een sublieme pass. Canova is nu in balbezit. Canova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:8

86e minuut.
Domecki passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz geeft een hoge lob. Canova heeft problemen om de bal te vangen. Canova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Devlin passt de bal in één keer door. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz speelt de bal door. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keuruun Blues 85%, FC Kivistö 15%.
Keuruun Blues - FC Kivistö 1:9