Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskisten Yritys Tampereen Potkijat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ylhäinen rent richting de bal. Arponen verovert de bal door een tackle van achteren. Arponen geeft de bal voor. Lehkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehkonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sparv verovert de bal door een tackle van achteren. Sparv geeft de bal voor. Daar is Kiviharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrhönen is nu in balbezit. Pyrhönen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Munukka de bal. Lehkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munukka probeert naar een medespeler te passen. Lehkonen rent richting de bal. Lehkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ylhäinen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arponen met een snelle inworp. Pyrhönen is nu in balbezit. Pyrhönen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Siltaniemi met een sublieme pass. Klungelig pakt Härkölä de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rintaniemi. Härkölä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Härkölä met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ritala passt de bal zonder na te denken. Väntsi rent richting de bal. Rintaniemi onderschept slim de pass. Särkilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkilahti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Munukka geeft een hoge lob. Sparv kopt de bal weg. Klungelig pakt Särkilahti de bal. Toivala is nu in balbezit. Toivala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Väntsi is nu in balbezit. Rintaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Väntsi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskisten Yritys 45%, Tampereen Potkijat 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaskisten Yritys - Tampereen Potkijat 0:0

50e minuut.
Arponen verovert de bal door een tackle van achteren. Arponen geeft een hoge lob. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen haalt uit met een fantastische trap. Kiviharju heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Venho geeft een lange en hoge pass. Härkölä bereikt de bal nog maar net als eerste. Härkölä schiet op doel. Klungelig pakt Lehkonen de bal. Lehkonen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Väntsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntsi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rintaniemi de bal onder controle te krijgen. Lehkonen is nu in balbezit. Lehkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskisten Yritys - Tampereen Potkijat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskisten Yritys 35%, Tampereen Potkijat 65%.
Kaskisten Yritys - Tampereen Potkijat 1:0