Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imatran Pyunik FC RisingForce
Normal Tactiek Finaaliin asti
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Huhta passt de bal in één keer door. Savilammi geeft de bal voor. Vuopio kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:1

4e minuut.
Metsäranta met een sublieme pass. Mäkiranta is nu in balbezit. Mäkiranta geeft een lange en hoge pass. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:2

5e minuut.
Hannu rent richting de bal. Hannu probeert naar een medespeler te passen. Palojoki speelt de bal door. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:3

6e minuut.
Vuopio met een snelle inworp. Palojoki geeft een lange en hoge pass. Sillantaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Doeltrap. Metsäranta met een harde bal richting middenveld. Vuopio kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman geeft een hoge lob. Vuopio is nu in balbezit. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palojoki is nu in balbezit. Palojoki speelt de bal door. Klungelig pakt Sillantaka de bal. Sillantaka draait met de bal, schiet en ... Metsäranta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:4

17e minuut.
Palojoki met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu passt de bal met de wreef. Sillantaka is nu in balbezit. Sillantaka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Hannu rent richting de bal. Kuvaja is nu in balbezit. Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu draait met de bal, schiet en ... Härkönen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vuopio zal de hoekschop nemen. Sillantaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Huhta probeert de bal met de borst te controleren. Hartman rent richting de bal. Hartman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kuvaja is nu in balbezit. Palojoki geeft een lange en hoge pass. Kuvaja heeft problemen om de bal te vangen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:5

22e minuut.
Palojoki geeft een lange en hoge pass. Hartman rent richting de bal. Hartman geeft een hoge lob. Palojoki is nu in balbezit. Palojoki draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mäkiranta rent richting de bal. Mäkiranta geeft de bal voor. Hannu is nu in balbezit. Sillantaka is nu in balbezit. Sillantaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hartman probeert naar een medespeler te passen. Palojoki rent richting de bal. Palojoki passt de bal in één keer door. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:6

34e minuut.
Tiensyrjä met een sublieme pass. Hurskainen is nu in balbezit. Palojoki is nu in balbezit. Sillantaka is nu in balbezit. Sillantaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vuopio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vuorenalusta de bal. Mäkiranta rent richting de bal. Hurskainen is nu in balbezit. Hurskainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:7

41e minuut.
Hartman met de inworp. Huhta verovert de bal door een tackle van achteren. Vuopio met een sublieme pass. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartman met de inworp. Palojoki geeft een lange en hoge pass. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 90%, FC RisingForce 10%.
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:8

47e minuut.
Savilammi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartman met een snelle inworp. Klungelig pakt Sillantaka de bal. Sillantaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:9

56e minuut.
Palojoki speelt de bal door. Sillantaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillantaka passt de bal in één keer door. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ... Metsäranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vuopio zal de hoekschop nemen. Sillantaka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:10

60e minuut.
Mäkiranta speelt de bal door. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu draait met de bal, schiet en ... Härkönen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vuopio zal de hoekschop nemen. Hannu maakt een snoekduik en kopt de bal. Metsäranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Huhta kopt de bal weg. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tiensyrjä de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Härkönen de bal. Härkönen onderschept slim de pass. Hartman controleert de bal met de borst. Hartman draait met de bal, schiet en ... Metsäranta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio met een sublieme pass. Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hartman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perttilä komt het veld opgelopen. Metsäranta trapt de bal weg van het doel. Mäkiranta kopt de bal weg. Kansanen is nu in balbezit. Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Daar is Kuvaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palojoki rent richting de bal. Palojoki met een sublieme pass. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:11

79e minuut.
Palojoki is nu in balbezit. Palojoki met een sublieme pass. Sillantaka is nu in balbezit. Sillantaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:12

81e minuut.
Klungelig pakt Sillantaka de bal. Tiensyrjä speelt de bal door. Perttilä met een sublieme pass. Sillantaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillantaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sillantaka rent richting de bal. Palojoki is nu in balbezit. Palojoki met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. Metsäranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 79%, FC RisingForce 21%.
Imatran Pyunik - FC RisingForce 0:13