Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Teerock Keuruun Blues
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Vallinkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arponen onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junnila. Junnila krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tuomioja is nu in balbezit. Mäntyvaara onderschept slim de pass. Mäntyvaara passt de bal zonder na te denken. Niinimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinimaa schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Arponen speelt de bal door. Visanen rent richting de bal. Visanen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kamppuri de bal. Kamppuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teerock - Keuruun Blues 0:1

14e minuut.
Louhi rent richting de bal. Louhi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vallinkoski de bal. Visanen verovert de bal door een tackle van achteren. Visanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tuomioja met de inworp. Kamppuri geeft een lange en hoge pass. Nikkilä is nu in balbezit. Ilmanen is nu in balbezit. Ilmanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teerock - Keuruun Blues 0:2

29e minuut.
Kontio passt de bal met de wreef. Kamppuri speelt de bal door. Lukkarila is nu in balbezit. Visanen rent richting de bal. Visanen schiet op doel. Eloranta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ilmanen passt de bal in één keer door. Kamppuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamppuri passt de bal in één keer door. Lukkarila rent richting de bal. Lukkarila schiet op doel. Eloranta bokst de bal weg.

43e minuut.
Kontio rent richting de bal. Kontio speelt de bal door. Klungelig pakt Visanen de bal. Lukkarila rent richting de bal. Lukkarila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Louhi rent richting de bal. Donner begaat een overtreding. Louhi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilmanen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kamppuri de bal. Kamppuri geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Teerock 66%, Keuruun Blues 34%.
FC Teerock - Keuruun Blues 0:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mäntyvaara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Louhi rent richting de bal. Niinimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Niinimaa geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hylkinen heeft problemen om de bal te vangen. Hylkinen met een sublieme pass. Mäkikytö bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinimaa onderschept slim de pass. Niinimaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Teerock - Keuruun Blues 1:2

86e minuut.
Korkeamäki rent richting de bal. Korkeamäki geeft een hoge lob. Hylkinen speelt de bal door. Lukkarila rent richting de bal. Lukkarila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Teerock 57%, Keuruun Blues 43%.
FC Teerock - Keuruun Blues 1:2