Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kivistö Happy Bear Investment
Oletus-setti Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 16.3
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem passt de bal met de wreef. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ... Pirttiluoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 1:0

3e minuut.
Kemppainen met een sublieme pass. Daar is Varpukari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 2:0

5e minuut.
Canova onderschept slim de pass. Canova probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz heeft problemen om de bal te vangen. van Hanegem is nu in balbezit. van Hanegem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fede met een sublieme pass. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz met een sublieme pass. Canova heeft problemen om de bal te vangen. Canova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Domecki kopt de bal weg. Daar is van Hanegem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotilainen is nu in balbezit. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova haalt uit met een fantastische trap. Pirttiluoto bokst de bal weg.

11e minuut.
van Hanegem haalt uit met een fantastische trap. Lagerbom kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canova krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Domecki kan de bal niet met de borst controleren. Domecki passt de bal met de wreef. Lagerbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova verovert de bal door een tackle van achteren. Canova schiet op doel. Pirttiluoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ... Pirttiluoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Canova haalt uit met een fantastische trap. Tissari heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gombrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canova maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirttiluoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Kotilainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede passt de bal zonder na te denken. Canova is nu in balbezit. Canova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 3:0

25e minuut.
Daar is Gombrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hanegem rent richting de bal. van Hanegem passt de bal zonder na te denken. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tissari trapt de bal weg. Harakainen kopt de bal weg. Atkinson met een sublieme pass. Daar is Canova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
van Hanegem is nu in balbezit. van Hanegem geeft een hoge lob. Daar is Tissari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 4:0

40e minuut.
Domecki passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz speelt de bal door. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ... Pirttiluoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 5:0

45e minuut.
Kotilainen rent richting de bal. van Hanegem verovert de bal door een tackle van achteren. van Hanegem met een sublieme pass. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivistö 21%, Happy Bear Investment 79%.
FC Kivistö - Happy Bear Investment 6:0

58e minuut.
Kotilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede verovert de bal door een tackle van achteren. Fede geeft een hoge lob. Canova is nu in balbezit. Canova haalt uit met een fantastische trap. Pirttiluoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De Cremer passt de bal zonder na te denken. Canova is nu in balbezit. Lagerbom is nu in balbezit. Canova onderschept slim de pass. Canova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Varpukari bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem begaat een overtreding. Varpukari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valpas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kemppainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemppainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 6:1

71e minuut.
Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft een hoge lob. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Gombrowicz met de inworp. van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauppila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hanegem raakt geblesseerd tijdens het duel. Fede neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 7:1

84e minuut.
Kotilainen rent richting de bal. Fede verovert de bal door een tackle van achteren. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lagerbom de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De Cremer speelt de bal door. Simopoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Tissari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kivistö - Happy Bear Investment 8:1

87e minuut.
Kauppila geeft een hoge lob. Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede geeft een hoge lob. Canova rent richting de bal. Canova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kivistö 18%, Happy Bear Investment 82%.
FC Kivistö - Happy Bear Investment 8:1