Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varkauden Narukerä Tampereen Potkijat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Ruokoski de bal. Takkula begaat een overtreding. Ruokoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niemikorpi met een snel genomen vrije trap. Säynätsalo kan de bal niet met de borst controleren. Ketola rent richting de bal. Ketola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ojapelto trapt de bal weg van het doel. Määttä kopt de bal weg. Niemikorpi rent richting de bal. Toivala verovert de bal door een tackle van achteren. Toivala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varkauden Narukerä - Tampereen Potkijat 0:1

18e minuut.
Ritala is nu in balbezit. Määttä rent richting de bal. Määttä speelt de bal door. Toivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peipponen heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

27e minuut.
Raikkola heeft problemen om de bal te vangen. Määttä bereikt de bal nog maar net als eerste. Määttä speelt de bal door. Toivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Munukka onderschept slim de pass. Munukka passt de bal in één keer door. Ketola is nu in balbezit. Ketola draait met de bal, schiet en ... Somerjoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varkauden Narukerä - Tampereen Potkijat 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varkauden Narukerä 56%, Tampereen Potkijat 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varkauden Narukerä - Tampereen Potkijat 1:1

47e minuut.
Vainiotalo geeft de bal voor. Inworp. Rajaoja met een snelle inworp. Määttä bereikt de bal nog maar net als eerste. Määttä geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kiviharju rent richting de bal. Tähkälä onderschept slim de pass. Tähkälä probeert naar een medespeler te passen. Ketola rent richting de bal. Ketola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ylhäinen rent richting de bal. Ylhäinen passt de bal zonder na te denken. Tuomikoski rent richting de bal. Ritala verovert de bal door een tackle van achteren. Ritala geeft een hoge lob. Ojapelto bokst de bal weg.

79e minuut.
Tuomikoski geeft de bal voor. Daar is Kiviharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiviharju probeert naar een medespeler te passen. Rajaoja rent richting de bal. Rajaoja geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Varkauden Narukerä - Tampereen Potkijat 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varkauden Narukerä 44%, Tampereen Potkijat 56%.
Varkauden Narukerä - Tampereen Potkijat 1:2