Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampereen Potkijat FC Kivistö
Normal Tactiek Oletus-setti
34% Balbezit 66%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 41.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Rintaniemi is nu in balbezit. Fede verovert de bal door een tackle van achteren. Fede met een sublieme pass. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap. Somerjoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Fede passt de bal in één keer door. van Hanegem rent richting de bal. van Hanegem probeert naar een medespeler te passen. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:1

4e minuut.
Määttä is nu in balbezit. Määttä passt de bal zonder na te denken. Munukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova verovert de bal door een tackle van achteren. Canova haalt uit met een fantastische trap. Somerjoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Fede passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simopoulos de bal. Simopoulos geeft een lange en hoge pass. van Hanegem kopt de bal weg. Canova is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Gombrowicz geeft een lange en hoge pass. Canova kopt de bal weg. Klungelig pakt Takkula de bal. Fede is nu in balbezit. Fede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Canova probeert de bal met de borst te controleren. Siltaniemi is nu in balbezit. Canova onderschept slim de pass. Canova haalt uit met een fantastische trap. Somerjoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:2

23e minuut.
De Cremer passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz geeft een hoge lob. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rajaoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Simopoulos onderschept slim de pass. Simopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kiviharju is nu in balbezit. Canova onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Takkula heeft problemen om de bal te vangen. Simopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Simopoulos draait met de bal, schiet en ... Kiviharju probeert de bal aan de voet te houden. Somerjoki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:3

38e minuut.
Rintaniemi rent richting de bal. Fede onderschept slim de pass. Fede probeert naar een medespeler te passen. Canova heeft problemen om de bal te vangen. Canova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:4

41e minuut.
Ylhäinen is nu in balbezit. Gombrowicz onderschept slim de pass. Gombrowicz met een sublieme pass. Canova is nu in balbezit. Canova haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerjoki speelt de bal door. De Cremer geeft de bal voor. Canova is nu in balbezit. Canova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Potkijat 70%, FC Kivistö 30%.
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:4

49e minuut.
Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova rent richting de bal. Fede is nu in balbezit. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fede passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simopoulos de bal. Simopoulos geeft een hoge lob. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Laiho bereikt de bal nog maar net als eerste. Laiho geeft de bal voor. Canova is nu in balbezit. Canova schiet op doel. Somerjoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:5

62e minuut.
Siltaniemi met een sublieme pass. Kiviharju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canova rent richting de bal. Canova haalt uit met een fantastische trap. Somerjoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kiviharju rent richting de bal. Kiviharju geeft een hoge lob. Atkinson geeft de bal voor. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fede bereikt de bal nog maar net als eerste. Fede passt de bal zonder na te denken. van Hanegem is nu in balbezit. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova schiet op doel. Somerjoki bokst de bal weg.

87e minuut.
Siltaniemi geeft een hoge lob. Domecki geeft een hoge lob. Rintaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Canova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fede speelt de bal door. Canova rent richting de bal. Canova passt de bal zonder na te denken. Fede is nu in balbezit. Fede schiet op doel. Somerjoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Munukka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gombrowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fede maakt een snoekduik en kopt de bal. Somerjoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Potkijat 81%, FC Kivistö 19%.
Tampereen Potkijat - FC Kivistö 0:6