Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Rovaniemi FC LUUSKAT
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Leppäkorpi trapt de bal weg van het doel. Virsu kopt de bal weg. Klungelig pakt Harittu de bal. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC LUUSKAT 1:0

7e minuut.
Harittu rent richting de bal. Salmetvuori verovert de bal door een tackle van achteren. Salmetvuori geeft een lange en hoge pass. Takkula is nu in balbezit. Takkula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lages speelt de bal door. Virsu rent richting de bal. Virsu passt de bal met de wreef. Gotinha heeft problemen om de bal te vangen. Gotinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lages met een sublieme pass. Gotinha rent richting de bal. Gotinha passt de bal in één keer door. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Virsu is nu in balbezit. Valpas verovert de bal door een tackle van achteren. Noroaho met een sublieme pass. Takkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Takkula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tapanainen de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Rovaniemi - FC LUUSKAT 1:1

33e minuut.
Kilponen verovert de bal door een tackle van achteren. Kilponen speelt de bal door. Pajuranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha onderschept slim de pass. Gotinha haalt uit met een fantastische trap. Leppäkorpi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terva-aho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Perkiönpää probeert naar een medespeler te passen. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen passt de bal met de wreef. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Terva-aho is nu in balbezit. Terva-aho geeft de bal voor. Harittu probeert de bal aan de voet te houden. Gotinha rent richting de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leppäkorpi met een harde bal richting middenveld. Virsu kopt de bal weg. Gotinha controleert de bal met de borst. Gotinha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terva-aho met de inworp. Kilponen is nu in balbezit. Kilponen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valpas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Ylivuori de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liukko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruuth kan de bal niet met de borst controleren. Ruuth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 43%, FC LUUSKAT 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Rovaniemi - FC LUUSKAT 1:1

59e minuut.
Valpas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages verovert de bal door een tackle van achteren. Lages passt de bal in één keer door. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC LUUSKAT 2:1

64e minuut.
Lages onderschept slim de pass. Lages probeert de bal met de borst te controleren. Lages met een sublieme pass. Gotinha rent richting de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ruuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Virsu verovert de bal door een tackle van achteren. Virsu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gotinha de bal. Gotinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Salmetvuori de bal onder controle te krijgen. Harittu is nu in balbezit. Harittu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gotinha de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kilponen geeft de bal voor. Kärppä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gotinha rent richting de bal. Gotinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Rovaniemi - FC LUUSKAT 3:1

79e minuut.
Lages probeert naar een medespeler te passen. Kilponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilponen probeert naar een medespeler te passen. Gotinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Noroaho heeft problemen om de bal te vangen. Terva-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Terva-aho probeert naar een medespeler te passen. Gotinha is nu in balbezit. Gotinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Rovaniemi 38%, FC LUUSKAT 62%.
CF Real Rovaniemi - FC LUUSKAT 3:1