Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:03
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.02
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 26672
FC RisingForce Keuruun Blues
Finaaliin asti Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Hourula passt de bal in één keer door. Myllytie heeft problemen om de bal te vangen. Hartman probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ... Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 1:0

5e minuut.
Mäkikytö probeert de bal aan de voet te houden. Aromäki rent richting de bal. Aromäki geeft een hoge lob. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tuomioja is nu in balbezit. Hannu onderschept slim de pass. Hannu geeft een hoge lob. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vuopio geeft een lange en hoge pass. Palojoki kopt de bal weg. Klungelig pakt Aromäki de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 2:0

12e minuut.
Mäkikytö geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vuopio met een snelle inworp. Klungelig pakt Hannu de bal. Hannu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Mäkikytö de bal. Hannu rent richting de bal. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 3:0

18e minuut.
Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki passt de bal zonder na te denken. Aromäki rent richting de bal. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 4:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mäkikytö trapt de bal weg van het doel. Hurskainen kopt de bal weg. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suorsa trapt de bal weg van het doel. Palojoki met een sublieme pass. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 5:0

29e minuut.
Hartman kopt de bal weg. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki onderschept slim de pass. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman geeft de bal voor. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Palojoki de bal. Palojoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hurskainen met een sublieme pass. Aromäki rent richting de bal. Aromäki passt de bal met de wreef. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pernu trapt de bal weg van het doel. Palojoki kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Hannu passt de bal in één keer door. Vuopio met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hartman verovert de bal door een tackle van achteren. Hartman passt de bal zonder na te denken. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. Pernu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 6:0

37e minuut.
Hurskainen speelt de bal door. Klungelig pakt Vuopio de bal. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pernu speelt de bal door. Hurskainen kopt de bal weg. Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 7:0

40e minuut.
Palojoki is nu in balbezit. Palojoki passt de bal in één keer door. Vuopio rent richting de bal. Vuopio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mäkikytö de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hurskainen rent richting de bal. Hurskainen passt de bal zonder na te denken. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mäkikytö de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 23%, Keuruun Blues 77%.
FC RisingForce - Keuruun Blues 7:0

47e minuut.
Pernu met een harde bal richting middenveld. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio passt de bal met de wreef. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Mäkiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkiranta passt de bal zonder na te denken. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Mäkikytö geeft een hoge lob. Inworp. Mäkiranta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vuopio speelt de bal door. Palojoki rent richting de bal. Palojoki geeft een hoge lob. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Pernu bokst de bal weg.

56e minuut.
Väärämäki is nu in balbezit. Väärämäki geeft een hoge lob. Palojoki probeert de bal aan de voet te houden. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pernu met een harde bal richting middenveld. Hurskainen kopt de bal weg. Daar is Tuomioja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu schiet op doel. Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 8:0

59e minuut.
Daar is Hannu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu passt de bal met de wreef. Palojoki rent richting de bal. Palojoki draait met de bal, schiet en ... Pernu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 9:0

59e minuut.
Lukkarila speelt de bal door. Daar is Visanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 10:0

62e minuut.
Doeltrap. Pernu met een harde bal richting middenveld. Vuopio kopt de bal weg. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu geeft een hoge lob. Pernu bokst de bal weg. Aromäki springt en kopt de bal. Pernu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 11:0

63e minuut.
Visanen passt de bal met de wreef. Daar is Väärämäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Pernu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Suorsa de bal. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Myllytie speelt de bal door. Hartman rent richting de bal. Hartman speelt de bal door. Aromäki heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki schiet op doel. Pernu bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 12:0

68e minuut.
Vuopio passt de bal met de wreef. Tanhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhua met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hurskainen speelt de bal door. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki passt de bal zonder na te denken. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Hannu de bal. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki geeft een hoge lob. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pernu met een harde bal richting middenveld. Inworp. Tanhua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hartman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Suorsa speelt de bal door. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki passt de bal met de wreef. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tanhua geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suorsa de bal. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Pernu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Keuruun Blues 13:0

78e minuut.
Tuomioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki onderschept slim de pass. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hannu de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hannu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Väärämäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Mäkikytö probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vuopio met een sublieme pass. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki geeft een lange en hoge pass. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Pernu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palojoki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pernu trapt de bal weg van het doel. Vuopio speelt de bal door. Hannu heeft problemen om de bal te vangen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vuopio geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tuomioja de bal onder controle te krijgen. Aromäki rent richting de bal. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 8%, Keuruun Blues 92%.
FC RisingForce - Keuruun Blues 13:0