Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imatran Pyunik Varkauden Narukerä
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Savilammi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarasalo is nu in balbezit. Sarasalo geeft een hoge lob. Kuvaja is nu in balbezit. Kuvaja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - Varkauden Narukerä 1:0

10e minuut.
Raikkola rent richting de bal. Timola verovert de bal door een tackle van achteren. Timola passt de bal met de wreef. Vuorenalusta is nu in balbezit. Vuorenalusta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imatran Pyunik - Varkauden Narukerä 2:0

16e minuut.
Muukkonen met de inworp. Ruokoski heeft problemen om de bal te vangen. Ruokoski speelt de bal door. Raikkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Raikkola schiet op doel. Metsäranta bokst de bal weg.

18e minuut.
Vainiotalo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruokoski de bal onder controle te krijgen. Kansanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokoski verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokoski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Muukkonen rent richting de bal. Leskinen verovert de bal door een tackle van achteren. Leskinen speelt de bal door. Vuorenalusta rent richting de bal. Vuorenalusta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Timola rent richting de bal. Raikkola onderschept slim de pass. Raikkola met een sublieme pass. Ketola is nu in balbezit. Ketola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Savilammi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Säynätsalo met de inworp. Tähkälä is nu in balbezit. Tähkälä geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Leskinen kopt de bal weg. Raikkola rent richting de bal. Vuorenalusta verovert de bal door een tackle van achteren. Timola rent richting de bal. Timola haalt uit met een fantastische trap. Ojapelto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 46%, Varkauden Narukerä 54%.
Imatran Pyunik - Varkauden Narukerä 2:0

71e minuut.
Daar is Säynätsalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savilammi is nu in balbezit. Savilammi geeft een hoge lob. Sarasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarasalo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imatran Pyunik 31%, Varkauden Narukerä 69%.
Imatran Pyunik - Varkauden Narukerä 2:0