Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 18:03
  • Competitiewedstrijd: II-divisioona.02
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40706
FC RisingForce Kaskisten Yritys
Finaaliin asti Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
11% Spel op eigen helft 89%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 16.3
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Hartman passt de bal met de wreef. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki passt de bal in één keer door. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuopio met de inworp. Palojoki probeert naar een medespeler te passen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 2:0

3e minuut.
Pyrhönen passt de bal zonder na te denken. Daar is Venho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venho met een sublieme pass. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Jokisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 3:0

12e minuut.
Väntsi is nu in balbezit. Hartman onderschept slim de pass. Hartman probeert naar een medespeler te passen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jokisalo trapt de bal weg van het doel. Hurskainen kopt de bal weg. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Jokisalo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 4:0

16e minuut.
Väntsi rent richting de bal. Hartman onderschept slim de pass. Hartman probeert naar een medespeler te passen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Palojoki speelt de bal door. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salokunnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu onderschept slim de pass. Hannu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Väntsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurskainen verovert de bal door een tackle van achteren. Hurskainen probeert naar een medespeler te passen. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jokisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 5:0

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hartman zal de hoekschop nemen. Hannu kan de bal niet met de borst controleren. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 6:0

29e minuut.
Pyrhönen rent richting de bal. Hurskainen onderschept slim de pass. Hurskainen speelt de bal door. Hannu is nu in balbezit. Hannu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Mäkiranta de bal. Mäkiranta geeft een lange en hoge pass. Aromäki kopt de bal weg. Klungelig pakt Hannu de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jokisalo met een harde bal richting middenveld. Palojoki speelt de bal door. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Jokisalo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 7:0

39e minuut.
Vuopio geeft de bal voor. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu met een sublieme pass. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sparv is nu in balbezit. Sparv geeft de bal voor. Hurskainen kopt de bal weg. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vuopio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarkiainen is nu in balbezit. Tarkiainen passt de bal met de wreef. Vuopio geeft een hoge lob. Lähdesmäki kopt de bal weg. Jokisalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki draait met de bal, schiet en ... Jokisalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hartman geeft een hoge lob. Venho heeft problemen om de bal te vangen. Vuopio probeert naar een medespeler te passen. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 14%, Kaskisten Yritys 86%.
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 7:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Tarkiainen de bal onder controle te krijgen. Väntsi rent richting de bal. Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki schiet op doel. Jokisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 8:0

52e minuut.
Hurskainen speelt de bal door. Hannu rent richting de bal. Aromäki is nu in balbezit. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. Jokisalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 9:0

54e minuut.
Vuopio met een sublieme pass. Hurskainen rent richting de bal. Hurskainen met een sublieme pass. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hartman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio geeft de bal voor. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 10:0

59e minuut.
Klungelig pakt Hartman de bal. Hartman met een sublieme pass. Palojoki met een sublieme pass. Hannu is nu in balbezit. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 11:0

61e minuut.
Jokisalo trapt de bal weg. Hurskainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Aromäki de bal. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 12:0

66e minuut.
Aromäki schiet op doel. Tarkiainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hannu is nu in balbezit. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hartman rent richting de bal. Hartman geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tarkiainen de bal onder controle te krijgen. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 13:0

72e minuut.
Tarkiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Palojoki verovert de bal door een tackle van achteren. Palojoki met een sublieme pass. Hannu rent richting de bal. Hannu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hurskainen met een sublieme pass. Palojoki geeft een lange en hoge pass. Lähdesmäki heeft problemen om de bal te vangen. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Jokisalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aromäki rent richting de bal. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 14:0

77e minuut.
Palojoki is nu in balbezit. Palojoki geeft de bal voor. Klungelig pakt Sparv de bal. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Jokisalo trapt de bal weg van het doel. Hurskainen kopt de bal weg. Daar is Aromäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vuopio is nu in balbezit. Vuopio passt de bal zonder na te denken. Palojoki rent richting de bal. Hannu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lähdesmäki rent richting de bal. Aromäki onderschept slim de pass. Aromäki schiet op doel. Jokisalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 15:0

83e minuut.
Aromäki onderschept slim de pass. Aromäki geeft een lange en hoge pass. Palojoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannu is nu in balbezit. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Jokisalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Lähdesmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aromäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aromäki probeert naar een medespeler te passen. Hannu rent richting de bal. Hannu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jokisalo trapt de bal weg van het doel. Palojoki kopt de bal weg. Sparv is nu in balbezit. Hartman is nu in balbezit. Hartman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 8%, Kaskisten Yritys 92%.
FC RisingForce - Kaskisten Yritys 15:0