Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuulen Lapset AC Ghetto-Laustee
Normal Tactiek piikki
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 32.3
matig Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen passt de bal in één keer door. Gerlander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tietäväinen schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Kujansivu passt de bal in één keer door. Uusiniemi is nu in balbezit. Uusiniemi met een sublieme pass. Harakainen rent richting de bal. Harakainen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Uusiniemi passt de bal zonder na te denken. Harakainen rent richting de bal. Met opzet legt Hongisto zijn tegenspeler op de grond. Hongisto krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Uusiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi passt de bal in één keer door. Harakainen rent richting de bal. Harakainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uusiniemi passt de bal met de wreef. Hurmerinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurmerinta probeert naar een medespeler te passen. Harakainen is nu in balbezit. Harakainen haalt uit met een fantastische trap. Timperi bokst de bal weg. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kujansivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongisto onderschept slim de pass. Hongisto probeert naar een medespeler te passen. Tietäväinen is nu in balbezit. Tietäväinen haalt uit met een fantastische trap. Relander kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Relander niet meer kan verder spelen. Alanen komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Heilimo met een sublieme pass. Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen passt de bal in één keer door. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Harakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Uusiniemi is nu in balbezit. Uusiniemi passt de bal met de wreef. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi draait met de bal, schiet en ... Timperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - AC Ghetto-Laustee 0:1

44e minuut.
Maisila rent richting de bal. Maisila geeft de bal voor. Uusiniemi kopt de bal weg. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap. Timperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - AC Ghetto-Laustee 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuulen Lapset 55%, AC Ghetto-Laustee 45%.
Tuulen Lapset - AC Ghetto-Laustee 0:2

46e minuut.
Puntala geeft een hoge lob. Uusikivi kopt de bal weg. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Harakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Harakainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lidström controleert de bal met de borst. Kujansivu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Harakainen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mäntypuro speelt de bal door. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi passt de bal zonder na te denken. Harakainen is nu in balbezit. Harakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - AC Ghetto-Laustee 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuulen Lapset 54%, AC Ghetto-Laustee 46%.
Tuulen Lapset - AC Ghetto-Laustee 0:3