Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valkealan Isku Sellout SC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Daar is Rautavuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajupuro rent richting de bal. Pajupuro passt de bal met de wreef. Airikkala is nu in balbezit. Airikkala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vesterinen probeert naar een medespeler te passen. Uljas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihilä verovert de bal door een tackle van achteren. Liukkonen onderschept slim de pass. Liukkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Valkealan Isku - Sellout SC 1:0

29e minuut.
Reini rent richting de bal. Reini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airikkala is nu in balbezit. Airikkala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Leppämäki is nu in balbezit. Tihilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Reini bereikt de bal nog maar net als eerste. Reini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Airikkala is nu in balbezit. Airikkala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valkealan Isku - Sellout SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkealan Isku 59%, Sellout SC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valkealan Isku - Sellout SC 1:1

49e minuut.
Liukkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautavuo verovert de bal door een tackle van achteren. Rautavuo speelt de bal door. Airikkala is nu in balbezit. Airikkala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Haukirauma speelt de bal door. Reini is nu in balbezit. Reini speelt de bal door. Airikkala rent richting de bal. Airikkala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Merenheimo heeft problemen om de bal te vangen. Mahlio onderschept slim de pass. Mahlio met een sublieme pass. Airikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Airikkala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkealan Isku 47%, Sellout SC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valkealan Isku - Sellout SC 1:1