Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ulvilan Loisto Porin Pinnistys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Harinen geeft een lange en hoge pass. Saariaho is nu in balbezit. Uusikivi begaat een overtreding. Uusikivi krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kotinurmi rent richting de bal. Kotinurmi speelt de bal door. Daar is Saariaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saariaho geeft een hoge lob. Sysimetsä kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Murtomäki heeft problemen om de bal te vangen. Harinen is nu in balbezit. Tyrväinen rent richting de bal. Harinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuusiluoma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uusikivi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harinen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuusiluoma de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Pukki met een harde bal richting middenveld. Stubb is nu in balbezit. Harinen onderschept slim de pass. Harinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Murtomäki speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kelo de bal onder controle te krijgen. Ilola met een sublieme pass. Tyrväinen is nu in balbezit. Tyrväinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ulvilan Loisto 47%, Porin Pinnistys 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ulvilan Loisto - Porin Pinnistys 0:0

54e minuut.
Stubb geeft de bal voor. Veijonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrväinen onderschept slim de pass. Tyrväinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulvilan Loisto - Porin Pinnistys 0:1

61e minuut.
Harinen passt de bal met de wreef. Tyrväinen rent richting de bal. Murtomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrväinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ... Luoma-aho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulvilan Loisto - Porin Pinnistys 0:2

68e minuut.
Murtomäki passt de bal in één keer door. Kotinurmi is nu in balbezit. Kotinurmi met een sublieme pass. Saksala rent richting de bal. Saksala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Uusikivi speelt de bal door. Daar is Harinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harinen is nu in balbezit. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ulvilan Loisto 50%, Porin Pinnistys 50%.
Ulvilan Loisto - Porin Pinnistys 0:2