Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siuron Tuisku Tuulen Lapset
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.5
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Volotinen rent richting de bal. Mäntypuro is nu in balbezit. Mäntypuro speelt de bal door. Tietäväinen rent richting de bal. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Vääräkoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vääräkoski passt de bal in één keer door. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ... Samoilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 0:1

8e minuut.
Hyytiäinen onderschept slim de pass. Hyytiäinen speelt de bal door. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ... Kotiaho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lidström rent richting de bal. Väntsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntsilä geeft een hoge lob. Haavikko rent richting de bal. Haavikko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Volotinen rent richting de bal. Tuomola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volotinen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volotinen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 0:2

33e minuut.
Lidström bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidström geeft de bal voor. Klungelig pakt Haukilahti de bal. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 0:3

38e minuut.
Mäntypuro geeft een lange en hoge pass. Sulola rent richting de bal. Sulola probeert naar een medespeler te passen. Haavikko rent richting de bal. Haavikko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 1:3

40e minuut.
Tietäväinen passt de bal in één keer door. Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen onderschept slim de pass. Volotinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 1:4

45e minuut.
Tietäväinen rent richting de bal. Lidström is nu in balbezit. Väntsilä speelt de bal door. Tietäväinen rent richting de bal. Tietäväinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siuron Tuisku 62%, Tuulen Lapset 38%.
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 1:5

47e minuut.
Volotinen rent richting de bal. Volotinen speelt de bal door. Tietäväinen rent richting de bal. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ... Samoilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 1:6

54e minuut.
Keinänen rent richting de bal. Seppälä onderschept slim de pass. Seppälä met een sublieme pass. Volotinen rent richting de bal. Volotinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuomola is nu in balbezit. Volotinen onderschept slim de pass. Volotinen draait met de bal, schiet en ... Samoilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hongisto met een sublieme pass. Haavikko rent richting de bal. Haavikko passt de bal zonder na te denken. Keinänen is nu in balbezit. Keinänen haalt uit met een fantastische trap. Viitaharju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haavikko bereikt de bal nog maar net als eerste. Haavikko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 2:6

65e minuut.
Maisila speelt de bal door. Lidström rent richting de bal. Väntsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidström verovert de bal door een tackle van achteren. Lidström geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tietäväinen met een sublieme pass. Daar is Palovuori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lidström bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tuomola geeft een lange en hoge pass. Kaistinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaistinen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kaistinen kan niet meer verder spelen. Malin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siuron Tuisku 58%, Tuulen Lapset 42%.
Siuron Tuisku - Tuulen Lapset 2:6