Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuulen Lapset FC Reippaat
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Levonen trapt de bal weg. Silvennoinen is nu in balbezit. Silvennoinen geeft de bal voor. Perälampi rent richting de bal. Perälampi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hongisto kopt de bal weg. Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen passt de bal zonder na te denken. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen passt de bal zonder na te denken. Tietäväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ... Levonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - FC Reippaat 1:0

14e minuut.
Almberg trapt de bal weg van het doel. Volotinen kopt de bal weg. Klungelig pakt Hakanen de bal. Tietäväinen onderschept slim de pass. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ... Levonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mäntypuro met een snelle inworp. Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautavuo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volotinen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Volotinen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Levonen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - FC Reippaat 2:0

30e minuut.
Rantala geeft de bal voor. Inworp. Lidström met de inworp. Volotinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Volotinen haalt uit met een fantastische trap. Levonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuulen Lapset 44%, FC Reippaat 56%.
Tuulen Lapset - FC Reippaat 2:0

47e minuut.
Silvennoinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piha geeft een lange en hoge pass. Könönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Könönen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Rantala met een harde bal richting middenveld. Hongisto speelt de bal door. Tietäväinen is nu in balbezit. Tietäväinen draait met de bal, schiet en ... Levonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuulen Lapset - FC Reippaat 3:0

57e minuut.
Tietäväinen is nu in balbezit. Rantala onderschept slim de pass. Rantala passt de bal met de wreef. Volotinen is nu in balbezit. Volotinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lidström passt de bal zonder na te denken. Tietäväinen rent richting de bal. Hakanen rent richting de bal. Tietäväinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tietäväinen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rautavuo geeft een hoge lob. Inworp. Lidström met een snelle inworp. Volotinen is nu in balbezit. Volotinen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuulen Lapset 46%, FC Reippaat 54%.
Tuulen Lapset - FC Reippaat 3:0