Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ghetto-Laustee Siuron Tuisku
piikki Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 20
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Sani de bal. Sani met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Keskitalo kopt de bal weg. Ahava is nu in balbezit. Ahava passt de bal met de wreef. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 1:0

8e minuut.
Väntsilä rent richting de bal. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa met een sublieme pass. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samoilov speelt de bal door. Keskitalo kopt de bal weg. Tuomola bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa onderschept slim de pass. Villa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 2:0

10e minuut.
Haavikko speelt de bal door. Keinänen heeft problemen om de bal te vangen. Sani onderschept slim de pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 3:0

13e minuut.
Ahava geeft een hoge lob. Villa kopt de bal weg. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap. Samoilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 4:0

17e minuut.
Palovuori rent richting de bal. Palovuori passt de bal zonder na te denken. Sani is nu in balbezit. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 5:0

18e minuut.
Otava passt de bal met de wreef. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villa de bal. Villa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Keskitalo probeert naar een medespeler te passen. Romppanen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Palovuori de bal. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Samoilov met een harde bal richting middenveld. Ahava kopt de bal weg. Sani heeft problemen om de bal te vangen. Sani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hurmerinta probeert naar een medespeler te passen. Kotiaho heeft problemen om de bal te vangen. Sani rent richting de bal. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 6:0

31e minuut.
Pieniniemi geeft de bal voor. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani passt de bal in één keer door. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Haukilahti rent richting de bal. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomola begaat een overtreding. Sani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keskitalo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Romppanen speelt de bal door. Klungelig pakt Hurmerinta de bal. Hurmerinta speelt de bal door. Otava geeft een hoge lob. Villa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 7:0

39e minuut.
Sulola probeert de bal met de borst te controleren. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava geeft een hoge lob. Sani probeert de bal met de borst te controleren. Sani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Samoilov trapt de bal weg van het doel. Keskitalo speelt de bal door. Ahava met een sublieme pass. Klungelig pakt Sani de bal. Sani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa passt de bal zonder na te denken. Daar is Sani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava is nu in balbezit. Ahava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 15%, Siuron Tuisku 85%.
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 7:0

46e minuut.
Keinänen speelt de bal door. Klungelig pakt Haavikko de bal. Sani onderschept slim de pass. Sani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Otava kopt de bal weg. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava speelt de bal door. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Romppanen geeft een hoge lob. Otava met een sublieme pass. Klungelig pakt Sani de bal. Sani draait met de bal, schiet en ... Samoilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 8:0

50e minuut.
Haavikko speelt de bal door. Klungelig pakt Keinänen de bal. Tuomola rent richting de bal. Sani onderschept slim de pass. Sani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Alanen met een sublieme pass. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava passt de bal zonder na te denken. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani schiet op doel. Samoilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Väntsilä geeft de bal voor. Toukonen kopt de bal weg. Tuomola rent richting de bal. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 9:0

58e minuut.
Hurmerinta met een sublieme pass. Ahava heeft problemen om de bal te vangen. Ahava passt de bal in één keer door. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Sani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sani met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... Samoilov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 10:0

62e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava passt de bal met de wreef. Sani rent richting de bal. Sani geeft een hoge lob. Villa springt en kopt de bal. Samoilov bokst de bal weg.

70e minuut.
Toukonen passt de bal met de wreef. Otava is nu in balbezit. Otava geeft de bal voor. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Sani de bal. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sulola is nu in balbezit. Sulola met een sublieme pass. Romppanen speelt de bal door. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Toukonen kopt de bal weg. Ahava is nu in balbezit. Ahava passt de bal in één keer door. Villa rent richting de bal. Villa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Keskitalo is nu in balbezit. Ahava met een sublieme pass. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 11:0

83e minuut.
Otava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahava passt de bal in één keer door. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... Samoilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palovuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Palovuori geeft een hoge lob. Toukonen is nu in balbezit. Toukonen geeft een lange en hoge pass. Sani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Samoilov trapt de bal weg van het doel. Keinänen kopt de bal weg. Alanen met een sublieme pass. Sani is nu in balbezit. Sani haalt uit met een fantastische trap. Samoilov bokst de bal weg. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa draait met de bal, schiet en ... Samoilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 20%, Siuron Tuisku 80%.
AC Ghetto-Laustee - Siuron Tuisku 12:0