Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tahvolan Pallo Weenie Beenie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Luttinen rent richting de bal. Ahde rent richting de bal. Luttinen onderschept slim de pass. Keisala is nu in balbezit. Keisala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Palojärvi is nu in balbezit. Keisala onderschept slim de pass. Keisala passt de bal zonder na te denken. Luttinen rent richting de bal. Luttinen schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tahvolan Pallo 45%, Weenie Beenie 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tahvolan Pallo - Weenie Beenie 0:0

48e minuut.
Palojärvi probeert naar een medespeler te passen. Pispanen geeft een hoge lob. Pätynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustikkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustikkamäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Ahde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahde passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pätynen de bal. Mustikkamäki is nu in balbezit. Mustikkamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Talander rent richting de bal. Pätynen maakt een afschuwelijke overtreding. Talander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luttinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luttinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ahde rent richting de bal. Ahde passt de bal zonder na te denken. Mustikkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustikkamäki draait met de bal, schiet en ... Väisänen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuusisto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Raesalmi is nu in balbezit. Raesalmi probeert naar een medespeler te passen. Mustikkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätynen rent richting de bal. Pätynen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Paukku rent richting de bal. Talander onderschept slim de pass. Talander geeft een hoge lob. Luttinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luttinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tahvolan Pallo 36%, Weenie Beenie 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tahvolan Pallo - Weenie Beenie 0:0