Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovaniemi rangers Kotkan Potkijat
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Teivonen rent richting de bal. Teivonen geeft de bal voor. Teräsniska probeert de bal aan de voet te houden. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lauren is nu in balbezit. Kallionpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauren is nu in balbezit. Lauren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tikkala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovaniemi rangers - Kotkan Potkijat 1:0

20e minuut.
Pystynen geeft de bal voor. Daar is Suokko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska rent richting de bal. Puska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rovaniemi rangers - Kotkan Potkijat 1:1

21e minuut.
Daar is Myllyluhta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllyluhta met een sublieme pass. Luostarinen is nu in balbezit. Lauren verovert de bal door een tackle van achteren. Lauren draait met de bal, schiet en ... Nurmikoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovaniemi rangers - Kotkan Potkijat 2:1

23e minuut.
Puska met een sublieme pass. Vilppola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Ovaskainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauren rent richting de bal. Ovaskainen is nu in balbezit. Lauren onderschept slim de pass. Lauren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Untamala onderschept slim de pass. Untamala geeft een lange en hoge pass. Lauren kopt de bal weg. Kallionpää rent richting de bal. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sonninen verovert de bal door een tackle van achteren. Sonninen geeft een lange en hoge pass. Vilppola bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska is nu in balbezit. Puska haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rovaniemi rangers - Kotkan Potkijat 2:2

36e minuut.
Myllyluhta is nu in balbezit. Myllyluhta passt de bal met de wreef. Hankaniemi speelt de bal door. Untamala is nu in balbezit. Untamala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovaniemi rangers 47%, Kotkan Potkijat 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rovaniemi rangers - Kotkan Potkijat 2:2

60e minuut.
Ovaskainen speelt de bal door. Untamala rent richting de bal. Untamala met een sublieme pass. Kallionpää is nu in balbezit. Kallionpää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tikkala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Virpiläinen de bal. Puska begaat een overtreding. Puska krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Teräsniska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terva-aho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovaniemi rangers 27%, Kotkan Potkijat 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rovaniemi rangers - Kotkan Potkijat 2:2