Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valkealan Isku Porin Pinnistys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Stubb probeert naar een medespeler te passen. Ylikoski is nu in balbezit. Ylikoski met een sublieme pass. Tyrväinen is nu in balbezit. Tyrväinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valkealan Isku - Porin Pinnistys 0:1

7e minuut.
Liukkonen speelt de bal door. Leppämäki is nu in balbezit. Tyrväinen verovert de bal door een tackle van achteren. Ylikoski rent richting de bal. Ylikoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Liukkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Liukkonen probeert naar een medespeler te passen. Uljas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uljas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Märkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Märkänen geeft een lange en hoge pass. Ylikoski heeft problemen om de bal te vangen. Tyrväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stubb kopt de bal weg. Mahlio rent richting de bal. Luomala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahlio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mahlio met een snel genomen vrije trap. Märkänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uljas verovert de bal door een tackle van achteren. Uljas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Mahlio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylikoski rent richting de bal. Tyrväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ... Antikainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkealan Isku 52%, Porin Pinnistys 48%.
Valkealan Isku - Porin Pinnistys 0:1

64e minuut.
Leppämäki probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uusikivi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi geeft een hoge lob. Antikainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Haukirauma probeert naar een medespeler te passen. Paloranta is nu in balbezit. Uljas verovert de bal door een tackle van achteren. Uljas haalt uit met een fantastische trap. Rajamäki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Majurin krijgt zijn hoofd ertegen. Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi speelt de bal door. Uljas rent richting de bal. Uljas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valkealan Isku - Porin Pinnistys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkealan Isku 49%, Porin Pinnistys 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valkealan Isku - Porin Pinnistys 1:1