Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sellout SC Ulvilan Loisto
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kotinurmi is nu in balbezit. Kotinurmi passt de bal in één keer door. Saksala is nu in balbezit. Saksala draait met de bal, schiet en ... Siikavirta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Ulvilan Loisto 0:1

7e minuut.
Nummelin is nu in balbezit. Nummelin speelt de bal door. Viitala speelt de bal door. Airikkala rent richting de bal. Airikkala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sellout SC - Ulvilan Loisto 1:1

17e minuut.
Stubb rent richting de bal. Stubb speelt de bal door. Murtomäki rent richting de bal. Airikkala onderschept slim de pass. Airikkala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Tihilä verovert de bal door een tackle van achteren. Tihilä passt de bal zonder na te denken. Reini rent richting de bal. Klungelig pakt Reini de bal. Reini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Murtomäki is nu in balbezit. Merenheimo verovert de bal door een tackle van achteren. Merenheimo speelt de bal door. Airikkala is nu in balbezit. Airikkala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Ulvilan Loisto 2:1

43e minuut.
Kotinurmi rent richting de bal. Tihilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotinurmi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kotinurmi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 55%, Ulvilan Loisto 45%.
Sellout SC - Ulvilan Loisto 2:1

50e minuut.
Tihilä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reini is nu in balbezit. Murtomäki onderschept slim de pass. Reini rent richting de bal. Reini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tihilä rent richting de bal. Tihilä passt de bal met de wreef. Rautavuo probeert naar een medespeler te passen. Reini rent richting de bal. Reini passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Ulvilan Loisto 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Ala-Heikkilä de bal. Sysimetsä onderschept slim de pass. Sysimetsä met een sublieme pass. Saksala is nu in balbezit. Saksala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Merenheimo passt de bal in één keer door. Stubb is nu in balbezit. Stubb speelt de bal door. Merenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merenheimo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Karonen passt de bal in één keer door. Reini probeert de bal met de borst te controleren. Murtomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Reini onderschept slim de pass. Reini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ilola geeft een hoge lob. Ala-Heikkilä kopt de bal weg. Merenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merenheimo geeft de bal voor. Ilola probeert de bal aan de voet te houden. Luoma-aho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 45%, Ulvilan Loisto 55%.
Sellout SC - Ulvilan Loisto 3:1