Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rovaniemi rangers AC Ghetto-Laustee
Normal Tactiek piikki
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Heilimo verovert de bal door een tackle van achteren. Uusiniemi probeert naar een medespeler te passen. Uusikivi is nu in balbezit. Kärppä rent richting de bal. Kärppä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kujansivu geeft een lange en hoge pass. Kärppä is nu in balbezit. Suokko rent richting de bal. Kärppä verovert de bal door een tackle van achteren. Kärppä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Uusiniemi passt de bal zonder na te denken. Daar is Teräsniska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teräsniska met een sublieme pass. Kärppä rent richting de bal. Kärppä draait met de bal, schiet en ... Joutsenlahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Heilimo speelt de bal door. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi passt de bal met de wreef. Kärppä rent richting de bal. Kärppä draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Uusiniemi onderschept slim de pass. Kärppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärppä rent richting de bal. Kärppä draait met de bal, schiet en ... Joutsenlahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Uusikivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi passt de bal zonder na te denken. Kärppä rent richting de bal. Kärppä draait met de bal, schiet en ... Joutsenlahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovaniemi rangers - AC Ghetto-Laustee 0:1

42e minuut.
Joutsenlahti rent richting de bal. Joutsenlahti geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lihavainen zal de hoekschop nemen. Uusikivi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovaniemi rangers 57%, AC Ghetto-Laustee 43%.
Rovaniemi rangers - AC Ghetto-Laustee 0:1

65e minuut.
Kujansivu speelt de bal door. Hurmerinta heeft problemen om de bal te vangen. Hurmerinta probeert naar een medespeler te passen. Kärppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärppä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Heilimo kopt de bal weg. Kärppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärppä passt de bal in één keer door. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Uusikivi heeft problemen om de bal te vangen. Kärppä is nu in balbezit. Uusiniemi is nu in balbezit. Kärppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärppä haalt uit met een fantastische trap. Joutsenlahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kärppä rent richting de bal. Kärppä passt de bal in één keer door. Uusikivi is nu in balbezit. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap. Suokko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hankaniemi probeert naar een medespeler te passen. Lihavainen rent richting de bal. Lihavainen geeft een lange en hoge pass. Kärppä is nu in balbezit. Kärppä geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovaniemi rangers 55%, AC Ghetto-Laustee 45%.
Rovaniemi rangers - AC Ghetto-Laustee 0:1