Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Reippaat Sellout SC
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Merenheimo onderschept slim de pass. Merenheimo met een sublieme pass. Airikkala is nu in balbezit. Airikkala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rantala de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rautavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piha verovert de bal door een tackle van achteren. Piha probeert naar een medespeler te passen. Kauramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauramäki schiet op doel. Paal! Siikavirta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Reippaat - Sellout SC 1:0

25e minuut.
Kauramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauramäki passt de bal in één keer door. Daar is Rautavuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Könönen verovert de bal door een tackle van achteren. Könönen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Silvennoinen speelt de bal door. Piha met een sublieme pass. Perälampi speelt de bal door. Könönen rent richting de bal. Könönen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Silvennoinen speelt de bal door. Ala-Heikkilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala-Heikkilä probeert naar een medespeler te passen. Airikkala rent richting de bal. Airikkala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rautavuo geeft een lange en hoge pass. Merimaa geeft een hoge lob. Daar is Rautavuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Airikkala draait met de bal, schiet en ... Levonen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reippaat 46%, Sellout SC 54%.
FC Reippaat - Sellout SC 1:0

56e minuut.
Reini geeft een hoge lob. Karjula is nu in balbezit. Karjula geeft de bal voor. Rautavuo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rantala de bal onder controle te krijgen. Levonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ala-Heikkilä verovert de bal door een tackle van achteren. Ala-Heikkilä geeft een lange en hoge pass. Perälampi speelt de bal door. Kauramäki heeft problemen om de bal te vangen. Kauramäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halmetoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perälampi geeft een hoge lob. Könönen is nu in balbezit. Könönen schiet op doel. Siikavirta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kauramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauramäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Perälampi passt de bal met de wreef. Tihilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Könönen begaat een overtreding. Könönen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Reippaat 28%, Sellout SC 72%.
FC Reippaat - Sellout SC 1:0