Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siuron Tuisku Valkealan Isku
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 12.8
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Pajupuro onderschept slim de pass. Liukkonen rent richting de bal. Liukkonen passt de bal in één keer door. Uljas is nu in balbezit. Uljas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Samoilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kaistinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kaistinen met een sublieme pass. Tapainen is nu in balbezit. Haavikko verovert de bal door een tackle van achteren. Haavikko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siuron Tuisku - Valkealan Isku 1:0

15e minuut.
Pajupuro is nu in balbezit. Keinänen verovert de bal door een tackle van achteren. Mahlio is nu in balbezit. Keinänen onderschept slim de pass. Keinänen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tapainen geeft een hoge lob. Inworp. Kaistinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keinänen is nu in balbezit. Keinänen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haavikko rent richting de bal. Haavikko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tapainen de bal onder controle te krijgen. Antikainen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Väntsilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurin rent richting de bal. Väntsilä geeft een lange en hoge pass. Haavikko rent richting de bal. Haavikko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vesterinen speelt de bal door. Uljas is nu in balbezit. Kotiaho onderschept slim de pass. Liukkonen is nu in balbezit. Liukkonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siuron Tuisku 41%, Valkealan Isku 59%.
Siuron Tuisku - Valkealan Isku 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Liukkonen de bal. Liukkonen passt de bal in één keer door. Uljas rent richting de bal. Uljas schiet op doel. Palovuori probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tuomola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Malin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mahlio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyytiäinen is nu in balbezit. Met opzet legt Mahlio zijn tegenspeler op de grond. Mahlio krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Mahlio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haukilahti met een snelle inworp. Hyytiäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyytiäinen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siuron Tuisku 43%, Valkealan Isku 57%.
Siuron Tuisku - Valkealan Isku 1:0