Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porin Pinnistys Weenie Beenie
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Tyrväinen is nu in balbezit. Tyrväinen passt de bal in één keer door. Luhta rent richting de bal. Tyrväinen rent richting de bal. Tyrväinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porin Pinnistys - Weenie Beenie 1:0

22e minuut.
Luhta passt de bal zonder na te denken. Uusikivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paloranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Luttinen onderschept slim de pass. Luttinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porin Pinnistys - Weenie Beenie 1:1

32e minuut.
Tolkkinen passt de bal in één keer door. Luttinen is nu in balbezit. Niinivaara is nu in balbezit. Luttinen verovert de bal door een tackle van achteren. Luttinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Uusikivi onderschept slim de pass. Uusikivi geeft de bal voor. Talander kopt de bal weg. Harinen rent richting de bal. Harinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Pinnistys 53%, Weenie Beenie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porin Pinnistys - Weenie Beenie 1:1

48e minuut.
Stubb kopt de bal weg. Uusikivi rent richting de bal. Luhta probeert naar een medespeler te passen. Tyrväinen rent richting de bal. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Keisala rent richting de bal. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi geeft een lange en hoge pass. Tyrväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ... Kuusisto bokst de bal weg.

53e minuut.
Inworp. Uusikivi met een snelle inworp. Luhta is nu in balbezit. Harinen verovert de bal door een tackle van achteren. Harinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Uusikivi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Paloranta de bal. Paloranta passt de bal zonder na te denken. Tyrväinen rent richting de bal. Tyrväinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Luhta speelt de bal door. Harinen is nu in balbezit. Harinen passt de bal met de wreef. Tyrväinen is nu in balbezit. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rajamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajamäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Välisalo de bal. Tyrväinen rent richting de bal. Tyrväinen draait met de bal, schiet en ... Kuusisto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porin Pinnistys 45%, Weenie Beenie 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porin Pinnistys - Weenie Beenie 1:1