Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kotkan Potkijat Porin Pinnistys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Puska is nu in balbezit. Harinen met een sublieme pass. Luostarinen is nu in balbezit. Tyrväinen onderschept slim de pass. Tyrväinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Märkänen onderschept slim de pass. Sonninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Märkänen zijn tegenspeler op de grond. Märkänen krijgt een gele kaart. Sonninen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luostarinen met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Stubb rent richting de bal. Stubb passt de bal in één keer door. Luomala is nu in balbezit. Luomala haalt uit met een fantastische trap. Tyrväinen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilppola rent richting de bal. Uusikivi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilppola raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vilppola kan niet meer verder spelen. Kaituri komt het veld opgelopen. Ovaskainen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ovaskainen rent richting de bal. Ovaskainen geeft de bal voor. Uusikivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaituri is nu in balbezit. Kaituri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kotkan Potkijat - Porin Pinnistys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotkan Potkijat 47%, Porin Pinnistys 53%.
Kotkan Potkijat - Porin Pinnistys 1:0

53e minuut.
Luostarinen probeert naar een medespeler te passen. Kaituri is nu in balbezit. Uusikivi maakt een afschuwelijke overtreding. Uusikivi krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Teivonen passt de bal in één keer door. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märkänen. Puska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaituri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kotkan Potkijat 40%, Porin Pinnistys 60%.
Kotkan Potkijat - Porin Pinnistys 1:0