Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pullan voima Kiteen Narukerä
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Pölkkynen probeert naar een medespeler te passen. Utriainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukkunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Utriainen onderschept slim de pass. Utriainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sorsakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Sorsakoski passt de bal met de wreef. Toivoniemi rent richting de bal. Syrjänne onderschept slim de pass. Syrjänne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Huhtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtanen verovert de bal door een tackle van achteren. Märkänen rent richting de bal. Märkänen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Märkänen is nu in balbezit. Pyykkönen onderschept slim de pass. Pyykkönen passt de bal met de wreef. Utriainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Utriainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pullan voima 33%, Kiteen Narukerä 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pullan voima - Kiteen Narukerä 0:0

58e minuut.
Vehkalampi geeft een hoge lob. Inworp. Sorsakoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utriainen rent richting de bal. Utriainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pölkkynen rent richting de bal. Pölkkynen passt de bal in één keer door. Huhtanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mäkipää bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkipää draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pullan voima - Kiteen Narukerä 0:1

79e minuut.
Ruutunen is nu in balbezit. Utriainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeakivi is nu in balbezit. Utriainen verovert de bal door een tackle van achteren. Utriainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ruutunen rent richting de bal. Ruutunen passt de bal met de wreef. Raitakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Raitakari speelt de bal door. Pölkkynen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vehkalampi heeft problemen om de bal te vangen. Utriainen rent richting de bal. Utriainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pullan voima - Kiteen Narukerä 1:1

90e minuut.
Simula speelt de bal door. Ruususuo geeft een hoge lob. Mäkipää met een sublieme pass. Huhtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huhtanen schiet op doel. Juhala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pullan voima 44%, Kiteen Narukerä 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pullan voima - Kiteen Narukerä 1:1