Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vesala lakers Saappaat
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Vihanto geeft de bal voor. Klungelig pakt Leppänen de bal. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Sirviö schiet op doel. Viljakainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:1

5e minuut.
Virpiläinen rent richting de bal. Virpiläinen passt de bal in één keer door. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö draait met de bal, schiet en ... Viljakainen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:2

6e minuut.
Männynsalo verovert de bal door een tackle van achteren. Männynsalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leppänen de bal. Sirviö rent richting de bal. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:3

9e minuut.
Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö passt de bal in één keer door. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Virpiläinen de bal. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Yli-Panula passt de bal in één keer door. Mäntykorpi is nu in balbezit. Mäntykorpi passt de bal zonder na te denken. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel. Viljakainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sirviö rent richting de bal. Virpiläinen rent richting de bal. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö schiet op doel. Viljakainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:4

20e minuut.
Yli-Panula verovert de bal door een tackle van achteren. Yli-Panula met een sublieme pass. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel. Leppänen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saarenkunnas neemt de hoekschop. Sirviö maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:5

22e minuut.
Vihanto is nu in balbezit. Yli-Panula rent richting de bal. Yli-Panula probeert naar een medespeler te passen. Virpiläinen rent richting de bal. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leppänen geeft een hoge lob. Virpiläinen speelt de bal door. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Mäenkylä de bal. Sirviö rent richting de bal. Mäntykorpi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sirviö is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirviö neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:7

30e minuut.
Komulainen kopt de bal weg. Saarenkunnas is nu in balbezit. Saarenkunnas geeft een lange en hoge pass. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Männynsalo is nu in balbezit. Männynsalo geeft een hoge lob. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. Leppänen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:8

39e minuut.
Leppänen met een harde bal richting middenveld. Yli-Panula kopt de bal weg. Virpiläinen is nu in balbezit. Klungelig pakt Vihanto de bal. Vihanto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Männynsalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäenkylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihanto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vihanto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesala lakers 77%, Saappaat 23%.
Vesala lakers - Saappaat 0:8

48e minuut.
Virpiläinen met een sublieme pass. Daar is Sirviö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntykorpi rent richting de bal. Sirviö onderschept slim de pass. Sirviö schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Virpiläinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vihanto is nu in balbezit. Vihanto passt de bal zonder na te denken. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Männynsalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yli-Panula met een sublieme pass. Klungelig pakt Männynsalo de bal. Männynsalo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mäenkylä geeft een lange en hoge pass. Myllyvirta probeert de bal aan de voet te houden. Saarenkunnas geeft de bal voor. Daar is Sirviö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirviö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:9

59e minuut.
Männynsalo speelt de bal door. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yli-Panula speelt de bal door. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:10

61e minuut.
Virpiläinen rent richting de bal. Virpiläinen passt de bal met de wreef. Sirviö rent richting de bal. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihanto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mäntykorpi met een sublieme pass. Yli-Panula is nu in balbezit. Yli-Panula geeft een lange en hoge pass. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihanto passt de bal met de wreef. Holmstén geeft de bal voor. Sirviö krijgt zijn hoofd ertegen. Viljakainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:11

66e minuut.
Sirviö probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vihanto is nu in balbezit. Vihanto probeert naar een medespeler te passen. Männynsalo rent richting de bal. Männynsalo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sirviö is nu in balbezit. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:12

73e minuut.
Komulainen geeft een lange en hoge pass. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppänen verovert de bal door een tackle van achteren. Vihanto onderschept slim de pass. Vihanto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vihanto passt de bal zonder na te denken. Yli-Panula is nu in balbezit. Yli-Panula met een sublieme pass. Daar is Sirviö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Kalliala de bal. Sirviö rent richting de bal. Sirviö passt de bal met de wreef. Männynsalo rent richting de bal. Männynsalo geeft een lange en hoge pass. Viljakainen bokst de bal weg.

89e minuut.
Halme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vihanto is nu in balbezit. Vihanto met een sublieme pass. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vesala lakers - Saappaat 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vesala lakers 73%, Saappaat 27%.
Vesala lakers - Saappaat 0:13