Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turun Veikot Saappaat
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Orasmaa kopt de bal weg. Inworp. Vedenpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santasalo rent richting de bal. Santasalo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mäntykoski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sirviö de bal. Sirviö met een sublieme pass. Virpiläinen is nu in balbezit. Virpiläinen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Soini rent richting de bal. Soini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenkunnas met een snelle inworp. Mäntykoski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Saarenkunnas speelt de bal door. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö passt de bal zonder na te denken. Mäntykoski is nu in balbezit. Mäntykoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yli-Panula probeert naar een medespeler te passen. Saarenkunnas rent richting de bal. Saarenkunnas passt de bal in één keer door. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mäntykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntykoski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sirviö de bal. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. Kesälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:1

20e minuut.
Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Yli-Panula verovert de bal door een tackle van achteren. Yli-Panula speelt de bal door. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:2

25e minuut.
Ilmanen passt de bal zonder na te denken. Piiranen rent richting de bal. Holmstén met een sublieme pass. Saarenkunnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkunnas geeft een lange en hoge pass. Kesälä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vahermaa trapt de bal weg van het doel. Holmstén kopt de bal weg. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö draait met de bal, schiet en ... Kesälä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:3

28e minuut.
Yli-Panula speelt de bal door. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö passt de bal in één keer door. Virpiläinen rent richting de bal. Virpiläinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Mäntykoski geeft een hoge lob. Nevanpää rent richting de bal. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Sirviö schiet op doel. Kesälä werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:4

36e minuut.
Virpiläinen kopt de bal weg. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntykoski rent richting de bal. Mäntykoski draait met de bal, schiet en ... Kesälä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:5

38e minuut.
Virpiläinen probeert naar een medespeler te passen. Yli-Panula probeert naar een medespeler te passen. Saarenkunnas is nu in balbezit. Saarenkunnas geeft de bal voor. Sirviö krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenkunnas met een snelle inworp. Yli-Panula geeft de bal voor. Virpiläinen probeert de bal met de borst te controleren. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:6

45e minuut.
Holmstén is nu in balbezit. Holmstén passt de bal in één keer door. Männynsalo speelt de bal door. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö schiet op doel. Kesälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Virpiläinen is nu in balbezit. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turun Veikot 71%, Saappaat 29%.
Turun Veikot - Saappaat 0:7

49e minuut.
Ilmanen geeft een hoge lob. Keituri kopt de bal weg. Komulainen probeert de bal aan de voet te houden. Eskelinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskelinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mäntykoski met een sublieme pass. Yli-Panula is nu in balbezit. Yli-Panula passt de bal in één keer door. Sirviö heeft problemen om de bal te vangen. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Saarenkunnas kopt de bal weg. Virpiläinen heeft problemen om de bal te vangen. Virpiläinen met een sublieme pass. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel. Kesälä bokst de bal weg.

55e minuut.
Soini heeft problemen om de bal te vangen. Saarenkunnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkunnas passt de bal zonder na te denken. Mäntykoski is nu in balbezit. Mäntykoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Männynsalo is nu in balbezit. Männynsalo geeft de bal voor. Nevanpää heeft problemen om de bal te vangen. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yli-Panula passt de bal zonder na te denken. Vahermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Saarenkunnas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sirviö de bal. Mäntykoski rent richting de bal. Mäntykoski haalt uit met een fantastische trap. Kesälä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:8

72e minuut.
Männynsalo heeft problemen om de bal te vangen. Männynsalo geeft een hoge lob. Nevanpää heeft problemen om de bal te vangen. Sirviö rent richting de bal. Sirviö draait met de bal, schiet en ... Kesälä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:9

73e minuut.
Mäntykoski is nu in balbezit. Ilmanen begaat een overtreding. Mäntykoski raakt geblesseerd tijdens het duel. Holmstén met een snel genomen vrije trap. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö draait met de bal, schiet en ... Kesälä bokst de bal weg.

78e minuut.
Mäntykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö rent richting de bal. Sirviö passt de bal in één keer door. Saarenkunnas is nu in balbezit. Saarenkunnas geeft een hoge lob. Kesälä bokst de bal weg. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turun Veikot - Saappaat 0:10

81e minuut.
Mäntykoski passt de bal zonder na te denken. Nevanpää rent richting de bal. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen passt de bal met de wreef. Mäntykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö rent richting de bal. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turun Veikot 76%, Saappaat 24%.
Turun Veikot - Saappaat 0:10