Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oulaisten Jäähdyttelijät Saappaat
Normal Tactiek 343
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Inworp. Männynsalo met een snelle inworp. Sistonen rent richting de bal. Vihanto onderschept slim de pass. Vihanto geeft de bal voor. Korkeaniemi bokst de bal weg.

12e minuut.
Lukander geeft een lange en hoge pass. Holmstén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raappana speelt de bal door. Vihanto rent richting de bal. Vihanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sistonen rent richting de bal. Vihanto verovert de bal door een tackle van achteren. Vihanto speelt de bal door. Sirviö rent richting de bal. Sirviö schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yli-Panula probeert naar een medespeler te passen. Virpiläinen is nu in balbezit. Virpiläinen passt de bal in één keer door. Sirviö rent richting de bal. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. Korkeaniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yli-Panula is nu in balbezit. Yli-Panula probeert naar een medespeler te passen. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. Korkeaniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:1

28e minuut.
Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihanto met een sublieme pass. Lähde probeert de bal met de borst te controleren. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vihanto verovert de bal door een tackle van achteren. Vihanto speelt de bal door. Yli-Panula met een sublieme pass. Sirviö is nu in balbezit. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:2

37e minuut.
Kolehmainen is nu in balbezit. Kolehmainen passt de bal met de wreef. Yli-Panula speelt de bal door. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:3

39e minuut.
Korkeaniemi met een sublieme pass. Yli-Panula kopt de bal weg. Vihanto rent richting de bal. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yli-Panula passt de bal in één keer door. Lukander speelt de bal door. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:4

42e minuut.
Sirviö haalt uit met een fantastische trap. Korkeaniemi speelt de bal door. Vihanto kopt de bal weg. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Korkeaniemi met een harde bal richting middenveld. Yli-Panula kopt de bal weg. Klungelig pakt Virpiläinen de bal. Sirviö rent richting de bal. Sirviö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Korkeaniemi trapt de bal weg van het doel. Yli-Panula kopt de bal weg. Klungelig pakt Virpiläinen de bal. Sirviö rent richting de bal. Sirviö draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oulaisten Jäähdyttelijät 83%, Saappaat 17%.
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:4

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Männynsalo zal de hoekschop nemen. Saarenkunnas kopt de bal weg. Vihanto rent richting de bal. Vihanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Orasmaa met een sublieme pass. Männynsalo rent richting de bal. Männynsalo passt de bal met de wreef. Vihanto probeert de bal met de borst te controleren. Vihanto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Korkeaniemi met een harde bal richting middenveld. Raappana kopt de bal weg. Klemetti rent richting de bal. Sirviö verovert de bal door een tackle van achteren. Sirviö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:5

63e minuut.
Niiniharju probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenkunnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Männynsalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vihanto rent richting de bal. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lukander de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:6

72e minuut.
Vihanto verovert de bal door een tackle van achteren. Vihanto probeert naar een medespeler te passen. Virpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virpiläinen draait met de bal, schiet en ... Korkeaniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:7

73e minuut.
Sistonen rent richting de bal. Vihanto onderschept slim de pass. Vihanto speelt de bal door. Sirviö bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirviö schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Orasmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yli-Panula speelt de bal door. Sirviö heeft problemen om de bal te vangen. Sirviö haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Männynsalo verovert de bal door een tackle van achteren. Männynsalo met een sublieme pass. Vihanto rent richting de bal. Vihanto geeft de bal voor. Virpiläinen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:8

89e minuut.
Saarenkunnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vihanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niiniharju legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vihanto raakt geblesseerd tijdens het duel. Vihanto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oulaisten Jäähdyttelijät 86%, Saappaat 14%.
Oulaisten Jäähdyttelijät - Saappaat 0:8