Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kiinalainen kammio Tykkimiehet
Normal Tactiek catcito12
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 37.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Turhapuro met een sublieme pass. Daar is Kekki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rönni is nu in balbezit. Rönni schiet op doel. Sippola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:1

12e minuut.
Tarasiuk geeft een hoge lob. Niitty controleert de bal met de borst. Kekki is nu in balbezit. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönni draait met de bal, schiet en ... Sippola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ahvenniemi passt de bal in één keer door. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki geeft een lange en hoge pass. Rönni is nu in balbezit. Rönni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ahvenniemi rent richting de bal. Kallinen met een sublieme pass. Rönni is nu in balbezit. Rönni schiet op doel. Sippola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:2

24e minuut.
Kallinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kallinen geeft een lange en hoge pass. Rönni kopt de bal weg. Daar is Kekki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Väätäinen is nu in balbezit. Ahvenniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahvenniemi passt de bal zonder na te denken. Rönni rent richting de bal. Rönni haalt uit met een fantastische trap. Sippola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Niitty geeft een hoge lob. Inworp. Ahvenniemi met de inworp. Kallinen geeft de bal voor. Rönni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:3

33e minuut.
Kekki is nu in balbezit. Kekki probeert naar een medespeler te passen. Niitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönni verovert de bal door een tackle van achteren. Rönni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:4

41e minuut.
Tarasiuk passt de bal met de wreef. Kekki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rönni de bal. Rönni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiinalainen kammio 81%, Tykkimiehet 19%.
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:5

51e minuut.
Kallinen speelt de bal door. Kekki heeft problemen om de bal te vangen. Kekki passt de bal in één keer door. Rönni rent richting de bal. Rönni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tarasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tarasiuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turhapuro de bal. Turhapuro geeft een hoge lob. Rönni is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Ahvenniemi met een snelle inworp. Kekki geeft een lange en hoge pass. Rönni rent richting de bal. Rönni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ahvenniemi geeft een lange en hoge pass. Rönni rent richting de bal. Mustapuro rent richting de bal. Mustapuro geeft een hoge lob. Turhapuro kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kekki is nu in balbezit. Kekki passt de bal zonder na te denken. Rönni rent richting de bal. Rönni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Łyko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kallinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallinen passt de bal zonder na te denken. Kekki heeft problemen om de bal te vangen. Kekki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tarasiuk met een snelle inworp. Turhapuro geeft de bal voor. Klungelig pakt Mustapuro de bal. Rönni is nu in balbezit. Rönni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiinalainen kammio 85%, Tykkimiehet 15%.
Kiinalainen kammio - Tykkimiehet 0:6