Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valkeakosken Jäähdyttelijät Tapaninvainion IFK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Summanen speelt de bal door. Lauronen probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Saarenmaa de bal onder controle te krijgen. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kauramäki rent richting de bal. Lopes verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenmaa is nu in balbezit. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 0:1

6e minuut.
Alakoski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarenmaa rent richting de bal. Saarenmaa geeft een lange en hoge pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Summanen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Seguro kopt de bal weg. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmaa passt de bal zonder na te denken. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... Reunamaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Viherkenttä geeft een lange en hoge pass. Lindholm heeft problemen om de bal te vangen. Saarenmaa rent richting de bal. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 0:2

24e minuut.
Saarenmaa is nu in balbezit. Lindholm is nu in balbezit. Saarenmaa onderschept slim de pass. Saarenmaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 0:3

37e minuut.
Klungelig pakt Ihatsu de bal. Siltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihatsu verovert de bal door een tackle van achteren. Ihatsu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 1:3

44e minuut.
Uusvuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusvuori rent richting de bal. Ihatsu rent richting de bal. Ihatsu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkeakosken Jäähdyttelijät 61%, Tapaninvainion IFK 39%.
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 1:3

54e minuut.
Rajavuo passt de bal in één keer door. Saarenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenmaa passt de bal zonder na te denken. Lopes rent richting de bal. Lopes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Collini bereikt de bal nog maar net als eerste. Collini geeft de bal voor. Lopes maakt een snoekduik en kopt de bal. Alakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 1:4

69e minuut.
Viherkenttä bereikt de bal nog maar net als eerste. Viherkenttä passt de bal zonder na te denken. Lopes is nu in balbezit. Saarenmaa is nu in balbezit. Saarenmaa draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Rusanen geeft een hoge lob. Suvitie is nu in balbezit. Mäenalanen is nu in balbezit. Suvitie onderschept slim de pass. Suvitie geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valkeakosken Jäähdyttelijät 66%, Tapaninvainion IFK 34%.
Valkeakosken Jäähdyttelijät - Tapaninvainion IFK 1:4