Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fremm Karjaan Erä
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Mäenpää is nu in balbezit. Räisälä verovert de bal door een tackle van achteren. Vasala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Räisälä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemettinen wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Räisälä kopt de bal weg. Tervaluoto is nu in balbezit. Vähäsarja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vähäsarja krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mäenpää is nu in balbezit. Mäenpää passt de bal met de wreef. Riihiniitty heeft problemen om de bal te vangen. Kaistinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaistinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vähäsarja haalt uit met een fantastische trap. Tuomikorpi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaistinen de bal. Riihiniitty rent richting de bal. Riihiniitty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Riihiniitty de bal. Mäentaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihiniitty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riihiniitty krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mäentaus is nu in balbezit. Mäentaus geeft een hoge lob. Tanskanen speelt de bal door. Riissanen rent richting de bal. Riissanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fremm - Karjaan Erä 0:1

42e minuut.
Peräaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäentaus geeft de bal voor. Niemisjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riissanen verovert de bal door een tackle van achteren. Riissanen haalt uit met een fantastische trap. Ihatsu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fremm 69%, Karjaan Erä 31%.
FC Fremm - Karjaan Erä 0:1

61e minuut.
Peräaho geeft een hoge lob. Inworp. Santapakka met de inworp. Riihiniitty is nu in balbezit. Riihiniitty haalt uit met een fantastische trap. Niemenrinne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Fremm - Karjaan Erä 1:1

65e minuut.
Mäentaus verovert de bal door een tackle van achteren. Mäentaus geeft een lange en hoge pass. Riissanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vähäsarja rent richting de bal. Vähäsarja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mäentaus verovert de bal door een tackle van achteren. Vähäsarja is nu in balbezit. Vähäsarja passt de bal zonder na te denken. Riissanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riissanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fremm - Karjaan Erä 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fremm 49%, Karjaan Erä 51%.
FC Fremm - Karjaan Erä 1:2