Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kokkola FC karhu
433 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perämäki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maununmäki de bal onder controle te krijgen. Marku rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kokkola - FC karhu 0:1

2e minuut.
Vartiainen probeert naar een medespeler te passen. Niittynen is nu in balbezit. Korkeamäki begaat een overtreding. Korkeamäki krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Mäkisalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Vartiainen de bal. Hyyrynen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niittynen de bal. Niittynen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sintonen is nu in balbezit. Sintonen met een sublieme pass. Perämäki is nu in balbezit. Perämäki schiet op doel. Marku probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Asumaniemi zal de hoekschop nemen. Perämäki springt en kopt de bal. Paljakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kokkola - FC karhu 0:2

29e minuut.
Hukkanen met de inworp. Haapa-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyyrynen begaat een overtreding. Hyyrynen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Korkeamäki is nu in balbezit. Korkeamäki passt de bal in één keer door. Perämäki rent richting de bal. Perämäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kokkola - FC karhu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kokkola 66%, FC karhu 34%.
FC Kokkola - FC karhu 0:3

59e minuut.
Lautiainen kopt de bal weg. Niittynen is nu in balbezit. Niittynen passt de bal zonder na te denken. Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Haapa-aho speelt de bal door. Niinisalo rent richting de bal. Niinisalo met een sublieme pass. Vartiainen heeft problemen om de bal te vangen. Vartiainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Paljakka met een harde bal richting middenveld. Daar is Hyyrynen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perämäki draait met de bal, schiet en ... Paljakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Paljakka trapt de bal weg van het doel. Sintonen kopt de bal weg. Perämäki is nu in balbezit. Perämäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paljakka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Doeltrap. Paljakka trapt de bal weg van het doel. Mäkisalo kopt de bal weg. Daar is Perämäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perämäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kokkola 48%, FC karhu 52%.
FC Kokkola - FC karhu 0:3