Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maitokannut FC Kokkola
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Petrell is nu in balbezit. Inworp. Petrell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingberg kan de bal niet met de borst controleren. Ingberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maitokannut - FC Kokkola 1:0

6e minuut.
Hyyrynen passt de bal in één keer door. Niinisalo is nu in balbezit. Niinisalo passt de bal zonder na te denken. Järvenkylä heeft problemen om de bal te vangen. Järvenkylä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Marku geeft een lange en hoge pass. Inworp. Heiniö met een snelle inworp. Ingberg is nu in balbezit. Ingberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maitokannut 34%, FC Kokkola 66%.
FC Maitokannut - FC Kokkola 1:0

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harjavalta trapt de bal weg. Muurola speelt de bal door. Järvenkylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvenkylä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Uusiluoto geeft de bal voor. Vartiainen rent richting de bal. Viitaniemi is nu in balbezit. Vartiainen onderschept slim de pass. Vartiainen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maitokannut 37%, FC Kokkola 63%.
FC Maitokannut - FC Kokkola 1:0