Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forssan Tornado HP-80
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Nurmikari is nu in balbezit. Torppa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurmikari. Torppa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brännare zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nurmikari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiviniemi is nu in balbezit. Kiviniemi probeert naar een medespeler te passen. Ämmänkoski is nu in balbezit. Ämmänkoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kiviniemi heeft problemen om de bal te vangen. Brännare onderschept slim de pass. Brännare geeft de bal voor. Häyrinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Häyrinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Torppa met een sublieme pass. Henttonen is nu in balbezit. Henttonen passt de bal met de wreef. Ämmänkoski is nu in balbezit. Ämmänkoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forssan Tornado 67%, HP-80 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forssan Tornado - HP-80 0:0

48e minuut.
Kinnari is nu in balbezit. Kinnari met een sublieme pass. Häyrinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Torppa rent richting de bal. Torppa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kärppä is nu in balbezit. Pajupuro onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammarberg. Hammarberg krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kotiranta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brännare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brännare speelt de bal door. Häyrinen rent richting de bal. Häyrinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Aalto met een snelle inworp. Klungelig pakt Torppa de bal. Kiviniemi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torppa raakt geblesseerd tijdens het duel. Torppa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Forssan Tornado - HP-80 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forssan Tornado 55%, HP-80 45%.
Forssan Tornado - HP-80 0:1