Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset Tiikerit
Keskeltä Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 21.3
formidable Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Tillander is nu in balbezit. Tillander probeert naar een medespeler te passen. Uronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uronen geeft een lange en hoge pass. Sibelius maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tuomijoki probeert naar een medespeler te passen. Pesälä is nu in balbezit. Pesälä met een sublieme pass. Milinić rent richting de bal. Milinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 1:0

13e minuut.
Tillander kopt de bal weg. Tuomilaakso heeft problemen om de bal te vangen. Pesälä verovert de bal door een tackle van achteren. Milinić rent richting de bal. Milinić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Milinić kopt de bal weg. Marjomaa rent richting de bal. Pesälä verovert de bal door een tackle van achteren. Pesälä haalt uit met een fantastische trap. Ousserir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Sibelius de bal. Pesälä is nu in balbezit. Pesälä speelt de bal door. Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Tuomilaakso rent richting de bal. Tuomilaakso geeft een lange en hoge pass. Poukka kopt de bal weg. Milinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milinić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tuomijoki met een sublieme pass. Klungelig pakt Pesälä de bal. Pesälä passt de bal met de wreef. Milinić rent richting de bal. Milinić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ebert verovert de bal door een tackle van achteren. Ebert passt de bal in één keer door. Marjomaa is nu in balbezit. Milinić onderschept slim de pass. Milinić draait met de bal, schiet en ... Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milinić rent richting de bal. Milinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 3:0

37e minuut.
Poukka probeert naar een medespeler te passen. Milinić met een sublieme pass. Pesälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić is nu in balbezit. Milinić haalt uit met een fantastische trap. Ousserir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ousserir speelt de bal door. Daar is Duy Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Quang haalt uit met een fantastische trap. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Maurel rent richting de bal. Pokelainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maurel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maurel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milinić springt en kopt de bal. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pesälä geeft de bal voor. Rajasalo kan de bal niet met de borst controleren. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert geeft de bal voor. Marjomaa probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marjomaa heeft problemen om de bal te vangen. Milinić is nu in balbezit. Milinić schiet op doel. Ousserir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 20%, Tiikerit 80%.
Kainuun Hevoset - Tiikerit 4:0

48e minuut.
Rajasalo is nu in balbezit. Ebert onderschept slim de pass. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Milinić rent richting de bal. Milinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pesälä rent richting de bal. Pesälä passt de bal in één keer door. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert geeft een lange en hoge pass. Milinić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maurel kan de bal niet met de borst controleren. Maurel passt de bal zonder na te denken. Milinić is nu in balbezit. Pesälä rent richting de bal. Pesälä schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ebert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tuomijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomijoki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 5:0

61e minuut.
Tillander is nu in balbezit. Milinić onderschept slim de pass. Tuomilaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić verovert de bal door een tackle van achteren. Milinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert geeft een lange en hoge pass. Marjomaa kopt de bal weg. Maurel geeft een lange en hoge pass. Milinić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesälä is nu in balbezit. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 6:0

65e minuut.
Milinić met een sublieme pass. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki geeft een hoge lob. Milinić rent richting de bal. Milinić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Uronen speelt de bal door. Pokelainen geeft een lange en hoge pass. Väinölä bereikt de bal nog maar net als eerste. Väinölä geeft een hoge lob. Milinić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Maurel kopt de bal weg. Daar is Milinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjomaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milinić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maurel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 7:0

76e minuut.
Parkko trapt de bal weg. Tillander heeft problemen om de bal te vangen. Toivio probeert naar een medespeler te passen. Milinić rent richting de bal. Milinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 8:0

79e minuut.
Ousserir met een harde bal richting middenveld. Daar is Toivio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivio probeert naar een medespeler te passen. Ebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebert geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 9:0

80e minuut.
Tillander probeert naar een medespeler te passen. Sibelius heeft problemen om de bal te vangen. Sibelius speelt de bal door. Milinić heeft problemen om de bal te vangen. Milinić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ousserir met een harde bal richting middenveld. Maurel kopt de bal weg. Milinić is nu in balbezit. Milinić draait met de bal, schiet en ... Ousserir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 10:0

83e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal met de wreef. Parkko heeft problemen om de bal te vangen. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal met de wreef. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milinić rent richting de bal. Milinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tiikerit 11:0

89e minuut.
Ebert geeft een hoge lob. Daar is Hietamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinić speelt de bal door. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 21%, Tiikerit 79%.
Kainuun Hevoset - Tiikerit 11:0