Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maitokannut Tiikerit
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Tuomilaakso met een sublieme pass. Junni is nu in balbezit. Sibelius onderschept slim de pass. Sibelius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maitokannut - Tiikerit 0:1

5e minuut.
Järvenkylä heeft problemen om de bal te vangen. Sibelius rent richting de bal. Leikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibelius verovert de bal door een tackle van achteren. Sibelius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maitokannut - Tiikerit 0:2

8e minuut.
Heiniö onderschept slim de pass. Heiniö geeft een lange en hoge pass. Järvenkylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingberg is nu in balbezit. Ingberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Muurola probeert naar een medespeler te passen. Järvenkylä is nu in balbezit. Järvenkylä passt de bal met de wreef. Ingberg is nu in balbezit. Ingberg draait met de bal, schiet en ... Ousserir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrell zal de hoekschop nemen. Järvenkylä maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Muurola probeert naar een medespeler te passen. Ingberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingberg met een sublieme pass. Järvenkylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvenkylä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ousserir trapt de bal weg. Leikola kopt de bal weg. Tuomilaakso heeft problemen om de bal te vangen. Järvenkylä rent richting de bal. Järvenkylä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maitokannut 42%, Tiikerit 58%.
FC Maitokannut - Tiikerit 0:2

48e minuut.
Tillander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tillander passt de bal in één keer door. Harjavalta rent richting de bal. Sibelius verovert de bal door een tackle van achteren. Sibelius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Harjavalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjavalta passt de bal in één keer door. Tillander rent richting de bal. Tillander haalt uit met een fantastische trap. Muurola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maitokannut - Tiikerit 0:3

77e minuut.
Hietamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hietamäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harjavalta de bal. Sibelius is nu in balbezit. Sibelius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maitokannut 40%, Tiikerit 60%.
FC Maitokannut - Tiikerit 0:3