Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:08
  • Competitiewedstrijd: Prva liga
  • Stadion: NK PATRIOTI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35255
NK PATRIOTI ekstream
B Tactiek Ekstream
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
48.3 gemiddelde waardering 67
goed Schieten formidabel
goed Passen uitmuntend
goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Randacciu geeft een hoge lob. Giavon heeft problemen om de bal te vangen. Giavon passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Cankar kopt de bal weg. Pawlaczyk rent richting de bal. Pawlaczyk passt de bal in één keer door. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota draait met de bal, schiet en ... Iskra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Giavon rent richting de bal. Randacciu rent richting de bal. Randacciu geeft een hoge lob. Waligóra geeft een hoge lob. Lisota springt en kopt de bal. Paal!

20e minuut.
Randacciu met een snelle inworp. Giavon speelt de bal door. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Iskra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 58%, ekstream 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK PATRIOTI - ekstream 0:0

46e minuut.
Randacciu geeft een hoge lob. Černe is nu in balbezit. Černe geeft een hoge lob. Lisota probeert de bal met de borst te controleren. Lisota schiet op doel. Iskra bokst de bal weg.

58e minuut.
Silva onderschept slim de pass. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki geeft een hoge lob. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Pyrka passt de bal in één keer door. Oglocki rent richting de bal. Oglocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Silva de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Černe onderschept slim de pass. Lisota rent richting de bal. Lisota draait met de bal, schiet en ... Iskra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 0:1

70e minuut.
Černe kopt de bal weg. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lisota kopt de bal weg. Daar is Randacciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Giavon geeft de bal voor. Lisota springt en kopt de bal. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Černe geeft de bal voor. Giavon kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 0:2

78e minuut.
Daar is Veznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisota verovert de bal door een tackle van achteren. Cankar is nu in balbezit. Lisota onderschept slim de pass. Lisota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iskra trapt de bal weg van het doel. Giavon kopt de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Randacciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giavon is nu in balbezit. Giavon geeft een hoge lob. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 0:3

85e minuut.
Giavon onderschept slim de pass. Giavon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cankar de bal. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 0:4

90e minuut.
Giavon rent richting de bal. Giavon passt de bal met de wreef. Lisota rent richting de bal. Lisota schiet op doel. Iskra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK PATRIOTI - ekstream 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK PATRIOTI 58%, ekstream 42%.
NK PATRIOTI - ekstream 0:5